ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Νέα "πυρά" Θεοδωρίδη κατά Βαρβαγιάννη ΓΙΑ "ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΡΓΟ"

Από το:http://www.aiolikanea.gr/

Νέα σκληρή επίθεση στην Δημοτική Αρχή του Δημήτρη Βαρβαγιάννη, στο Πλωμάρι, εξαπέλυσε ο επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης Παναγιώτης Θεοδωρίδης, με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του Δημάρχου για το φράγμα Σεδούντα. Για μια ακόμη φορά ο κ. Θεοδωρίδης κατηγόρησε την Δημοτική Αρχή για ανυπαρξία και αδράνεια και ταυτόχρονα κατήγγειλε ότι “προχωρά σε ρουσφέτια που έχουν σαν αποτέλεσμα να είναι περισσότεροι οι νεοπροσληφθέντες υπάλληλοι από τους εξυπηρετούμενους πολίτες στον Δήμο Πλωμαρίου”.
Πιο συγκεκριμένα η παράταξη της αντιπολίτευσης αναφέρει στην ανακοίνωσή της για το έργο του φράγματος Σεδούντα: «Για το φράγμα Σεδούντα, ο Αντιδήμαρχος, κ. Ξανθούλης αλλά και ο ίδιος ο κ. Βαρβαγιάννης, ανακοίνωναν με στόμφο πολύ πρόσφατα στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι πέτυχαν την χρηματοδότηση για την ολοκλήρωσή του. Τι έγινε τώρα και χάθηκε αυτή η υπόσχεση (γιατί περί ψευδούς υποσχέσεως βέβαια επρόκειτο); Εάν καταφέρει και δεν καταρρεύσει το φράγμα στο υπόλοιπο της θητείας του κ. Βαρβαγιάννη, θα ολοκληρωθεί με την επάνοδο της δημοκρατικής παράταξης στα δημοτικά πράγματα. Άλλωστε αυτή το ξεκίνησε, όπως και όλα τα υπόλοιπα έργα στην πόλη μας».
Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρει: «Περνάει ο κ. Βαρβαγιάννης από το κέντρο της πόλης για να δει το μόνιμα εγκατεστημένο μοτέρ στο αντλιοστάσιο που αδειάζει τα απόβλητα απ’ ευθείας στη θάλασσα, έχοντας καταργήσει τον βιολογικό καθαρισμό της πόλης; Από τον Οκτώβριο είχαμε θέσει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, προτείνοντας να ανατεθεί μελέτη σε ειδικό επιστήμονα για την λύση των προβλημάτων λειτουργίας του βιολογικού, πρόταση που η πλειοψηφία απέρριψε με την αιτιολογία ότι το πρόβλημα σύντομα θα λυθεί. Σήμερα καταθέσαμε εκ νέου αίτηση για κατεπείγουσα συζήτηση του θέματος».
Καταλήγοντας σημειώνεται στην ανακοίνωση: «Ο κάθε Πλωμαρίτης γνωρίζει ότι περισσότεροι είναι οι εξυπηρετούντες νεοπροσληφθέντες υπάλληλοι παρά οι εξυπηρετούμενοι πολίτες στον Δήμο Πλωμαρίου. Το ρουσφέτι είναι το μόνο πράγματι αντικείμενο της Δημοτικής Αρχής στο οποίο έχει άριστες επιδόσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: