ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Κατήργησαν Τον Βιολογικό

Γράφτηκε από τον/την Ανεξάτητη Δημοτική Κίνηση
Από το:http://news.plomari.eu
ImageΚατεπείγουσα συζήτηση του θέματος του Βιολογικού Καθαρισμού της πόλης ζήτησε σήμερα με αίτηση που κατέθεσε προς τη Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου η παράταξης "Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση" με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Θεοδωρίδη.

Όπως ίσως γνωρίζετε από τον Οκτώβριο, η παράταξή μας είχε καταθέσει πρόταση για το ίδιο θέμα, αφού και τότε είχαμε παρατηρήσει (και φυσικά όλοι οι συμπολίτες μας) ότι η Δημοτική Αρχή είχε καταργήσει (!) το βιολογικό καθαρισμό και με ένα μοτέρ διοχέτευε τα απόβλητα κατευθείαν στη θάλασσα!

Η Δημοτική Αρχή απέρριψε την πρόταση μας για ανάθεση σε Ειδικό Επιστήμονα της μελέτης για λύση των προβλημάτων, δηλώνοντας ότι θα έλυνε άμεσα το πρόβλημα και δεν υπήρχε λόγος για μελέτες και άλλες τέτοιες υπερβολές.

Σήμερα εδώ και 15 μέρες, το Πλωμάρι δεν έχει στην ουσία βιολογικό, αφού με το ίδιο μοτέρ αδειάζει τα απόβλητα κατευθείαν στη θάλασσα, μολύνοντας όχι μόνο το θαλάσσιο περιβάλλον αλλά και το κέντρο της πόλης που έχει πλημμυρίσει.

Η αδιαφορία για τα έργα γενικά μπορεί να ερμηνεύεται από την γνωστή σε όλους ανικανότητα και ανυπαρξία της Δημοτικής Αρχής. Αυτό το γεγονός όμως δεν είναι απλώς ανικανότητα. Αυτό λέγεται εγκληματική αδιαφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: