ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Δολοφονική επίθεση τραμπούκων της ΔΑΠ - ΟΝΝΕΔ στην ΑΣΟΕΕ

Από το:Στέφανος Μυτιληναίος


Τεταμένη η ατμόσφαιρα το βράδυ της Παρασκευής στην ΑΣΟΕΕ, καθώς μέλη αντίπαλων φοιτητικών οργανώσεων συγκρούστηκαν, σύμφωνα με πληφορορίες από αυτόπτες μάρτυρες.Φοιτητές της ΠΑΣΠ καταγγέλουν ότι δέχτηκαν επίθεση από περίπου 150 άτομα με λοστούς, κράνη και άλλα αντικείμενα. Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στα άτομα που επιτέθηκαν ήταν και μέλη της ΔΑΠ.

Εκτιμάται πως υπάρχουν τουλάχιστον 3 τραυματίες, ενώ πληροφορίες θέλουν έναν φοιτητή της ΠΑΣΠ να έχει μεταφερθεί τραυματισμένος στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός". Ακολούθησε κυνηγητό έξω από τη σχολή με τα μέλη της ΠΑΣΠ να ανασυντάσονται και να κυνηγούν τους ανθρώπους που τους επιτέθηκαν.

Δολοφονική επίθεση κουκουλοφόρων τραμπούκων της ΔΑΠ ΑΣΟΕΕ, ΔΑΠ Νομικής, ΔΑΠ ΤΕΦΑΑ και των κεντρικών της ΟΝΝΕΔ πριν από λίγο στην ΑΣΟΕΕ σε βάρος μελών της ΠΑΣΠ χρησιμοποιώντας πτυσσόμενα γκλόμπ, μαχαίρια και στιλιάρια.

Αυτή τη στιγμή σύντροφοι της ΠΑΣΠ νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ενώ έχουν χτυπήσει ο Γραμματέας της ΠΑΣΠ Πανεπιστημίων, Μιχάλης Νικηφόρος, ο Γραμματέας της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ Μανώλης Κοτσυφάκης και άλλοι πολλοί.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Σχόλιο δικό μου: Και εμείς ανεχόμαστε ακόμα στα ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ τα ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ και τους γενικούς ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ της ΔΕΞΙΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: