ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Σωκράτης: «Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει παπαγαλάκι της κυβέρνησης»

Από το:AntiKrogiΑs

Το ΠΑΣΟΚ δεν θα κάνει το παπαγαλάκι της κυβέρνησης, δηλώνει στα «ΝΕΑ» ο νέος γραμματέας του Κινήματος Σωκράτης Ξυνίδης, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζει απολύτως φυσιολογικό και λογικό το ότι εκδηλώθηκαν όπως φάνηκε στην ψηφοφορία διαφωνίες από ορισμένους συντρόφους του για το εάν είναι η καλύτερη επιλογή.

Δίνοντας την πρώτη του μίνι συνέντευξη στα «ΝΕΑ» ο κ. Ξυνίδης θεωρεί πως μια τριπλή αποστολή πρέπει στη συγκεκριμένη συγκυρία να υπηρετήσει το κόμμα:

«Η πρώτη είναι να είναι ουσιαστικός θεματοφύλακας των αρχών και αξιών του ΠΑΣΟΚ με βάση τις οποίες πορευτήκαμε αυτά τα χρόνια. Η δεύτερη είναι να συγκροτήσει πολιτική άποψη για όλα τα καίρια ζητήματα που αφορούν τη χώρα όπως αυτά καθημερινά εξελίσσονται ούτως ώστε να υποβοηθήσει την κυβέρνηση στο δύσκολο έργο που έχει να εκτελέσει. Και η τρίτη είναι να καταφέρει να κάνει πιο προσιτή τη θέση τής κυβέρνησης σε όλα τα σπουδαία ζητήματα προς τον λαό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να καταντήσει παπαγαλάκι της κυβέρνησης».

Σε σχέση με το αποτέλεσμα της κάλπης και το μήνυμα που έστειλαν κάποια μέλη του εθνικού συμβουλίου με την ψήφο τους, ο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ σχολίασε: «Είναι λογικό ότι μέσα από μία εκλογική διαδικασία θα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αμφιβολίες για το εάν είσαι ή δεν είσαι η καλύτερη επιλογή. Ο μόνος τρόπος για να τους πείσεις ότι ήσουν η καλύτερη επιλογή είναι η σκληρή εργασία με βάση τις κοινές μας αρχές και η αποτελεσματικότητα της εργασίας αυτής».

TA NEA

1 σχόλιο:

Betty Manousos είπε...

Καλησπέρα! Μόλις τώρα σας ανακάλυψα.
Συνδέθηκα με το μλογκ σας. Σας παρακαλώ ,συνδεθείτε κ σείς ,διότι θα ήθελα να έχω περισσότερους Ελληνες παρά ξένους.
Καλό βράδυ!!
:)