ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Επιστολή σοκ από στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Αν κυβερνήσουμε θα καταστρέψουμε τη χώρα





Από τό:http://lesvosnews.net
Επιστολή σοκ έστειλε προς το γραμματέα της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΝ στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία αποχωρεί από το κόμμα καθώς εκτιμά ότι ακόμη και μια ώρα κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρα, θα είναι καταστροφική για τη χώρα.




Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι αν κυβερνήσουμε”
Όταν αυτές οι κουβέντες βγαίνουν από τα χείλη υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, του Νίκου Χανιά, τότε είναι αναπόφευκτο να συζητηθούν. Και όταν υπάρχουν και γραπτώς, τότε τα πράγματα αλλάζουν.
Πρόκειται για μια επιστολή – ποταμό του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία δηλώνει ότι αποχωρεί από τα όργανα και τις διαδικασίες του κόμματος επειδή τρέμει μπροστά στην προοπτική να αναλάβει το κόμμα την εξουσία.
Στην επιστολή που δημοσιεύουν ΤΑ ΝΕΑ, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χανιάς, υποψήφιος στην Κορινθία και μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος, γράφει απευθυνόμενος στον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ Δημήτρη Βίτσα:


«Φίλε Δημήτρη, είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας»



Ο Νίκος Χανιάς γράφει επίσης ότι τρέμει στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία καθώς όπως γράφει αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ «θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι»!
Και συνεχίζει: «Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα».
Kαταλήγει κλείνοντας την επιστολή αποχώρησής του δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε ένα κόμμα του οποίου η κυβερνητική προοπτική «είναι άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του».


Ο κ.Χανιάς είναι συνταξιούχος πυροσβέστης από τους πρωταγωνιστές στην κατάσβεση των πυρκαγιών του 2007. Ηταν συνδικαλιστής, με το ΠΑΣΟΚ, αλλά προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ. Είχε έρθει σε αντιπαράθεση με την ηγεσία του πυροσβεστικού σώματος το 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια: