ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Το ωχ της ημέρας!

Γράφει ο Μικρός Φωκίων
http://mikrosfokion.blogspot.com
.
«Κύριε πρόεδρε, σας γνωρίζω ότι ο βουλευτής κ. Πέτρος Τατούλης τίθεται από σήμερα εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας Νέας Δημοκρατίας και παρακαλώ για τις κατά τον κανονισμό της Βουλής από μέρους σας ενέργειες».
Αυτήν την επιστολή που στέλνει ο Κωστάκης στον πρόεδρο της βουλής για να θέσει εκτός κόμματος βουλευτές πρέπει πια να την έχει μάθει απέξω... εξάλλου δεν έχει και πολλές λέξεις!
υγ1: τελικά όλοι συνωμοτούν εναντίον του πρωθυπουργού. Οι αμερικάνοι, οι αντικαθεστωτικοί Ρώσοι, η "ασύμετρη απειλή του Βύρωνα", οι Αρειανοί, ο Ολυμπιακός, οι νεφελίμ, οι τραπεζίτες, οι (χαχα) νταβαντζήδες, η Μαρα, η Σάρα και το κακό συναπάντημα!
υγ2: έφυγε ο Βουλγαράκης δεν υπάρχει σκάνδαλο με εταιρείες και συμβολαιογραφικές πράξεις ούτε με απαγωγές Πακιστανών, έφυγε ο Ρουσόπουλος δεν υπάρχει σκάνδαλο Βατοπεδίου, έφυγε ο Τσιτουρίδης δεν υπάρχει σκάνδαλο ομολόγων, έφυγε ο Μαγγίνας δεν κατέστρεψαν το ασφαλιστικό, έφυγε ο Τατούλης η ΝΔ όλα καλά τα έχει καμωμένα.... άντε να φύγει ο Φώλιας για να μην υπάρχει ακρίβεια, ο Αλογοσκούφης για να είναι όλα καλά στην οικονομία, ο Σουφλιάς για να είναι προστατευμένο το περιβάλλον...

1 σχόλιο:

KΑΡΜΕΝ είπε...

Μπραβο! Καλά τα είπες!