ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

"Γλιστρούν στην κατηφόρα και δεν υπάρχουν φρένα!"

Απο το: http://krogias.blogspot.com/

Από το blog του Νίκου Λαγκαδινού "Το Δίκτυο"

http://www.ant1online.gr/resources/images/FDA3E8AF-6F76-46C8-9E97-7C81C4428787.jpg

"Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος [στη θέση του αποπεμφθέντος Ρουσόπουλου] Ευάγγελος Αντώναρος σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση: «Ενώ κεντρικό θέμα των ημερών στα ΜΜΕ είναι η γνωστή υπόθεση εκβιασμού, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, κ. Παπακωνσταντίνου, απέκρυψε επιμελώς όσα ήξερε εδώ και δύο μήνες και αναγκάστηκε μόλις σήμερα (Τετάρτη), μετά από πίεση των δημοσιογράφων, να παραδεχτεί ότι γνώριζε για τον εκβιασμό».

Καλεί δε, τον Παπακωνσταντίνου να δώσει απαντήσεις σε σειρά ερωτημάτων αναφορικά με τη συνάντηση με τον Πάπιστα και καταλήγει: «Και ενώ στο ΠΑΣΟΚ γνώριζαν το θέμα του εκβιασμού, δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν την κατάθεση μιας παντελώς αναξιόπιστης μάρτυρος στην Εξεταστική Επιτροπή, στην απέλπιδα προσπάθειά τους να πλήξουν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή».

http://www.greekinsight.com/lib/thumbs/showImage.php?fn=752008123037_POLITIK_ETH_07.JPG&wth=470

Στην ανακοίνωση του Αντώναρου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ απαντά τα εξής: «Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος γνωρίζει ότι, τα δήθεν ερωτήματα που διατυπώνει έχουν ήδη απαντηθεί κατά τη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Είναι προφανές ότι τα επαναδιατυπώνει χάριν εντυπωσιασμού με στόχο να αποπροσανατολίσει από την ουσία της υπόθεσης, που είναι το μεγάλο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου. Οι βασικοί υπαίτιοι του πρωτοφανούς αυτού σκανδάλου μόνο θράσος μπορεί να έχουν για να παριστάνουν και τους τιμητές».

Όπως κανείς αντιλαμβάνεται, η κυβέρνηση ΝΟΜΙΖΕΙ ότι μπορεί να πιαστεί από το θέμα αυτό για να συνεχίζει να “ζυμώνει” τον κόσμο. Ο Αντώναρος φαίνεται δεν διάβασε την ανακοίνωση του Πάπιστα ή θέλει να την αγνοεί! Τι λέει ο Πάπιστας;

«Επιβεβαιώνω ότι τον είχα ενημερώσει (τον κ. Παπακωνσταντίνου), σε μεταξύ μας συνάντηση, για τη θέση μου στο θέμα της αγοραπωλησίας των οικοπέδων από την Ιερά Μονή Βατοπεδίου, καθώς επίσης και για το γεγονός ότι έχω υποστεί εκβιασμό, ο οποίος επιβεβαιώνεται από σχετικό οπτικοακουστικό υλικό. Ο κ. Παπακωσταντίνου μου είχε υποδείξει να απευθυνθώ στις αρμόδιες αρχές» ανέφερε σε σχετική ανακοίνωσή του και ο Πάπιστας.

Φυσικά θα συνεχίσουν να λένε τις μπούρδες τους στα κανάλια τα διάφορα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας [βλέπε Τζίμας, Παναγιωτόπουλος κ.ά.] και ο Αντώναρος… Αλλά, είπαμε, δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι γλιστρούν στην κατηφόρα και δεν υπάρχουν φρένα! Κονταίνει το σχοινί της παραμονής τους στην εξουσία και το νιώθουν. Μερικοί το νιώθουν σαν βρόχο και στην απελπισία τους λένε ό,τι τους έρθει στο κεφάλι. Μπορεί κανείς να αποσιωπήσει το γεγονός ότι βρισκόμαστε μπροστά σ’ ένα τεράστιο σκάνδαλο; Οι νεο-δημοκράτες πετάνε συνεχώς τη μπάλα στην εξέδρα. Όμως το παιχνίδι θα παιχτεί μέχρι τέλους - και ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ!"

Κι εγώ ξαναβάζω το βίντεο με την ανάλυση του Μανδραβέλη για να το εμπεδώσουμε μια και καλή όλοι μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: