ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

Βολές Θεοδωρίδη

Σχολιάζοντας την αντίδραση του Δημάρχου Πλωμαρίου , ο πολιτικός του αντίπαλος Π. Θεοδωρίδης δήλωσε «Διαβάσαμε στις τοπικές εφημερίδες για το οριστικό κλείσιμο του ΟΤΕ στο Πλωμάρι και σε άλλους Δήμους του Νησιού μας.
Πριν από ένα χρόνο προειδοποιήσαμε με ανακοίνωση μας στις εφημερίδες και παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο, τη Δημοτική Αρχή του κ. Βαρβαγιάννη, ώστε να προβεί σε όλες τις δυνατές ενέργειες ώστε να μην συμβεί αυτό. Πρίν από μήνες προειδοποιήσαμε για το κλείσιμο και της ΔΕΗ. Σε όλες τις ανακοινώσεις μας έχουμε προειδοποιήσει για το κλείσιμο και άλλων υπηρεσιών που σύμφωνα με πληροφορίες μας δρομολογείται, όπως το Ειρηνοδικείο και η Εφορία.
Από Π Θεοδωρίδη
Από Π Θεοδωρίδη
Η Δημοτική Αρχή του κ. Βαρβαγιάννη έβγαλε, σήμερα ακόμα, για τα μάτια(τώρα το πήρε είδηση) ανακοίνωση διαμαρτυρίας ( άραγε εναντίον ποιού διαμαρτύρεται ; εναντίον της Νέας δημοκρατίας στην οποία ανήκει και υποκλίνεται; και που εφαρμόζει τη γνωστή δεξιά συγκεντρωτική πολιτική με στόχο την ερήμωση της επαρχίας;) .
Ο κ. Βαρβαγιάννης δυστυχώς δεν μπορεί να ξεφύγει από το ρόλο του υποτακτικού της Νομαρχίας και της Περιφέρειας ώστε να μπορέσει να απαιτήσει τα αυτονόητα για το τόπο, που καλώς ή κακώς αυτή τη στιγμή βρέθηκε να εκπροσωπεί Δυστυχώς για το τόπο μας, θα είναι ο μοιραίος δεξιός δήμαρχος που στην ανύπαρκτη θητεία του, πέραν της πλήρους αδράνειας σε όλα τα μικρά και μεγάλα έργα, χρεώνεται την απομάκρυνση όλων των υπηρεσιών και ακόμα χειρότερα και την δρομολογούμενη από την τοπική δεξιά, απομάκρυνση της έδρας του Δήμου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: