ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Εμείς τώρα, τι πρέπει να κάνουμε; Να κλάψουμε;

Από PRESSMME.blogspot.com
Αυτό είναι το ρεπορτάζ με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου για όλα όσα είπε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε στενούς του συνεργάτες σχετικά με την αποχώρησή του εάν και εφόσον χάσει τις προσεχείς εθνικές εκλογές. Στα αξιοσημείωτα, ότι ο πρωθυπουργός δεν θέτει ζήτημα διαφοράς για ν' αποχωρήσει. Με ήττα φεύγει. Με νίκη μένει...



Το σημαντικότερο στο ρεπορτάζ αυτό δεν είναι ο τίτλος, αλλά το "έχω κουραστεί"... που εξηγεί και την σημερινή κατάσταση της χώρας.

Ένα άλλο εύρημα είναι το ότι ενώ ο Καραμανλής λέει ότι "ο Παπανδρέου θα χρεωθεί μεγάλο πολιτικό κόστος αν οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες με αφορμή την Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας", δεν ισχύει το ίδιο για αυτόν, που θέλει να οδηγήσει την χώρα πάλι σε πρόωρες, βάσει ευνοϊκών η μη συγκυριών για το κόμμα του. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!

Κατά τα άλλα, προσπαθεί να τον παρουσιάσει σαν ένα μεγάλο ηγέτη... που αναλαμβάνει τις ευθύνες του... και το μόνο που τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή... είναι να μας βγάλει από την κρίση... στην οποία ο ίδιος μας οδήγησε, πριν καν φτάσει στην πόρτα μας η διεθνής, με τις λάθος πολιτικές και τα ψέματά του... χωρίς να νοιάζεται για το πολιτικό κόστος... αλλά θα κάνει εκλογές αν όλα πάνε καλά!

Ρε, ποιους νομίζετε ότι δουλεύετε;

Α! Και για να προλάβω κάποιους "συμψηφιστές"... να υπενθυμίσω ότι η ευκαιρία για να κυβερνήσει του δόθηκε 2 φορές από τον Ελληνικό λαό και είδαμε που μας κατάντησε. Ενώ του Παπανδρέου θα του δοθεί ουσιαστικά τώρα.
"Τώρα είναι ουσιαστικά, η πρώτη ευκαιρία του Γ. Παπανδρέου"

Από:http://krogias.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: