ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

31 ημέρες απεργία πείνας. Πόσο μπορεί να αντέξει ο άνθρωπος;

Από το:http://krogias.blogspot.com/

Είναι πλέον θέμα ζωής ή θανάτου! Θα κάτσουμε να παρακολουθήσουμε online το θάνατό του;
Πόσο μπορεί να αντέξει ο άνθρωπος χωρίς τροφή; 35-40 μέρες; Φτάνει στα όριά του! Κάτι πρέπει να γίνει!
O Θόδωρος ευχαριστεί όλους τους bloggers που του συμπαραστέκονται και τρεις Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή.
Φτάνουν όμως αυτά;
Τι θα κάνει η κυβέρνηση για αυτόν τον άνθρωπο;
Θα κάνουν επιτέλους δεκτά τα αιτήματά* του;
Οι αρχηγοί των άλλων κομμάτων τι κάνουν;

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αναλάβουν πρωτοβουλίες οι ίδιοι οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης και ας τους κατηγορήσουν για πολιτική εκμετάλλευση.

Τα αιτήματά του είναι τόσο απλά και τόσο αυτονόητα, που αρχίζει και μου κάνει εντύπωση η απάθεια των ΜΜΕ.

1.Πλήρη έρευνα τής καταγγελίας του κατά του καρτέλ του χάλυβα .
2.Αντικατάσταση της παρούσας Επιτροπής, μέλη της οποίας έχουν μηνυθεί από τον ίδιο, στην ποινική δικαιοσύνη για παράνομες πρακτικές προστασίας του καρτέλ του χάλυβα και των άλλων καρτέλ.
3.Δικαστική προστασία όσων καταγγέλλουν καρτέλ, από τις σοβαρές ανταποδοτικές συνέπειες εξόντωσης που υφίστανται μετά την υποβολή των καταγγελιών τους.
Ο Θεόδωρος Τενέζος , πάνω από όλα απαιτεί από την Ελληνική κυβέρνηση και την Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού να τερματίσουν την προστασία των καρτέλ που κυριαρχούν στην Ελληνική οικονομία, μια πρακτική που άφησε τη χώρα αυτή απροστάτευτη και ανέτοιμη να αντιμετωπίσει την παρούσα οικονομική κρίση και τον Ελληνικό λαό εκτεθειμένο στη φτώχεια και την απελπισία.

EDIT:
Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Stop Cartel σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην συνέντευξη τύπου η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 16 Μαρτίου και ώρα 11:30 το πρωί στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα).

Με αφετηρία την απεργία πείνας του μικρομεσαίου επιχειρηματία Θεοδώρου Τενέζου κατά των καρτέλ, η οποία θα βρίσκεται στην 32η ημέρα, θα πραγματοποιηθεί εκτενής ενημέρωσή σας για όλα τα ζητήματα του ανταγωνισμού πού αφορούν την ελληνική αγορά και θα γνωστοποιηθούν σημαντικότατα νέα στοιχεία για τα καρτέλ, όπως και πρωτοβουλίες της οργάνωσής μας. Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας,

Γιώργος Κοσμόπουλος
Πρόεδρος Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: