ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

"Πυρά" Θεοδωρίδη κατά Νομάρχη

Από το:http://www.aiolikanea.gr


"Πυρά" κατά του Νομάρχη Παύλου Βογιατζή εξαπέλυσε την περασμένη Παρασκευή ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πλωμαρίου, Παναγιώτης Θεοδωρίδης, υποστηρίζοντας ότι το Πλωμάρι μένει εκτός των προτεραιοτήτων του ΕΣΠΑ. Επίσης καταφέρεται κατά της Δημοτικής Αρχής του Δ. Βαρβαγιάννη χαρακτηρίζοντάς την "ανύπαρκτη".
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Θεοδωρίδη έχει ως εξής:
«Τους άξονες των προτεραιοτήτων της παρουσίασε η Νομαρχιακή Αρχή του κ. Βογιατζή την περασμένη Τρίτη. Για την ιστορία, αλλά και για παραδειγματισμό των Πλωμαριτών ψηφοφόρων του κ. Νομάρχη, ο κ. Βογιατζής χαρακτήρισε μεταξύ άλλων ως έργο πρώτης προτεραιότητας την κατασκευή του δρόμου Σιγρίου- Ερεσού και τον οδικό άξονα Αγίας Παρασκευής-Μήθυμνας.
Επίσης στον τομέα της αγροτικής ανάπτυξης θα δοθεί "έμφαση στην κατασκευή φραγμάτων και στην αξιοποίηση υφιστάμενων υποδομών για άρδευση με προτεραιότητα την κατασκευή του φράγματος Τσικνιά, της λιμνοδεξαμενής Μάκρης Βασιλικών, του φράγματος Κάσπακα κ.λπ.".
Καμιά αντίρρηση βέβαια. Μήπως όμως ο κ. Βογιατζής μπορεί να ενημερώσει και τους Πλωμαρίτες (και την ανύπαρκτη Δημοτική Αρχή του κ. Βαρβαγιάννη):
1) Πού βρίσκεται η μελέτη του δρόμου Λαγκάδα-Πλωμάρι; Προφανώς αυτός ο δρόμος δεν αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τον κ. Νομάρχη.
2) Το μισοτελειωμένο φράγμα Σεδούντα δεν συμπεριλαμβάνεται στην "έμφαση στην αγροτική ανάπτυξη" της Νομαρχίας;
3) Δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον κ. Νομάρχη ο δρόμος Αγιάσου - Πλωμαρίου;
Και η Δημοτική Αρχή στο Πλωμάρι που ως συνήθως παρακολουθεί τα γεγονότα σαν να συμβαίνουν αλλού, ξοδεύοντας την δραστηριότητα και το χρόνο της στο ποιος θα αναλάβει Αντιδήμαρχος, τι ενέργειες έκανε για να συμπεριληφθεί κάτι από αυτά στις "προτεραιότητες" του κ. Βογιατζή; Αν έκανε ενέργειες και δεν έγιναν αποδεκτές από τον κ. Βογιατζή, να βγει και να τον καταγγείλει.
Αν δεν έκανε καμιά ενέργεια, που δεν έκανε, ας μας πει το γιατί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: