ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Επαναφορά» του αδελφού Ψωμιάδη


Από το:v2.imerisia.gr
Σχέδιο «ολικής επαναφοράς» του αδελφού του Διονύση, στη θέση του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, σε περίπτωση που ο ίδιος εκλεγεί περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, έχει στο μυαλό του ο Π. Ψωμιάδης.

Σε χθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη άφησε ανοιχτό ένα τέτοιο σενάριο, αν εκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Κ. Γκιουλέκας και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, Α. Τζιτζικώστας, που είναι πρώτος επιλαχών βουλευτής της Ν.Δ., επιλέξει να πάρει την έδρα του νέου δημάρχου στη Βουλή. Σε ερώτηση αν, σε μία τέτοια περίπτωση, θα ορίσει αντιπεριφερειάρχη τον αδελφό του, ο Π. Ψωμιάδης δεν το απέκλεισε, λέγοντας πως «αυτό δεν το ξέρει κανένας. Η ομάδα θα αποφασίσει».
Νωρίτερα, σε συνέντευξη Τύπου, ο κ. Ψωμιάδης «φωτογράφησε» τον Α. Σαμαρά ως υπεύθυνο για τα χαμηλά ποσοστά του στον πρώτο γύρο των εκλογών για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, συνδέοντας το γεγονός με την παρέμβαση-τελεσίγραφο του προέδρου της Ν.Δ. για το μη ορισμό του Διονύση Ψωμιάδη ως υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη.
Σενάριο«Αν δεν είχε συμβεί ό,τι συνέβη με τον αδελφό μου, και είχαμε τη στήριξη του ΛΑ.Ο.Σ., θα είχαμε εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή», τόνισε, ενώ αναφερόμενος στην σταυροδοσία, που φέρνει πρώτο με διαφορά περιφερειακό σύμβουλο τον αδελφό του, είπε πως ο λαός τίμησε όχι τον ίδιο αλλά το έργο του στη νομαρχία Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Ψωμιάδης παραδέχτηκε τη φθορά που καταγράφηκε στα ποσοστά του, ειδικά στο νομό Θεσσαλονίκης και εμφανίστηκε βέβαιος για τη νίκη του στο δεύτερο γύρο, σημειώνοντας, ωστόσο, με έμφαση πως αυτή «θα την καρπωθεί η Ν.Δ., αλλά εγώ θα την αφιερώσω στον λαό της Κ. Μακεδονίας». Απαντώντας σε ερώτηση για το δεξί του χέρι, Γ. Τσαμασλή, και τη δημόσια παραδοχή του για έργα «μαϊμού» στη νομαρχία Θεσσαλονίκης, απέδωσε τις δηλώσεις αυτές σε... ανθρώπινο λάθος του κ. Τσαμασλή, ο οποίος «πιθανόν σκεφτόταν κάτι άλλο» απ΄ αυτό που είπε...
Δημήτρης Διαμαντίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: