ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Στο πλαίσιο αυτό, το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε την απόφασή του να μην χρησιμοποιήσει αφίσες κατά την προεκλογική περίοδο

Από τον Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την προεκλογική εκστρατεία του Κινήματος, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Το ΠΑΣΟΚ πρότεινε εξαρχής την διεξαγωγή της προεκλογικής εκστρατείας με μια άλλη, διαφορετική αντίληψη, που αναδεικνύεται από το τρίπτυχο: Καθαρό περιβάλλον, καθαρά λεφτά, καθαρές κουβέντες. Θέλουμε στην προεκλογική μας εκστρατεία να αντικατοπτρίζεται ο τρόπος με τον οποίο θα κυβερνήσουμε.

Στις 7 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, κατέθεσε μία δέσμη προτάσεων και μέτρων για τον σεβασμό στη δεοντολογία, τη διαφάνεια, το περιβάλλον και τον δημόσιο λόγο κατά τον εκλογικό αγώνα, και δεσμεύτηκε ότι το Κίνημα αυτές τις προτάσεις θα τις εφαρμόσει μονομερώς, ενώ ταυτόχρονα κάλεσε και τα υπόλοιπα κόμματα να τις υιοθετήσουν.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε την απόφασή του να μην χρησιμοποιήσει αφίσες κατά την προεκλογική περίοδο, ανεξάρτητα από το τι θα πράξουν τα άλλα κόμματα.

Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ πρότεινε να μην χρησιμοποιηθούν γιγαντοαφίσες για την προβολή οποιασδήποτε προεκλογικής δραστηριότητας, συμβάλλοντας στην προστασία τού περιβάλλοντος και μειώνοντας ουσιαστικά το κόστος της προεκλογικής του εκστρατείας.

Σε μια εποχή που η πολύπλευρη κρίση πλήττει τη μέση ελληνική οικογένεια, είναι χρέος των κομμάτων να διαφυλάξουν τόσο το πολιτικό σύστημα, όσο και την αξιοπιστία της πολιτικής.

Σήμερα, κάνουμε ακόμη ένα βήμα. Ανακοινώνουμε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα χρησιμοποιήσει γιγαντοαφίσες κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Και καλούμε τη ΝΔ, που αρχικά αντέδρασε, όπως και τα άλλα κόμματα, να πράξουν το ίδιο.

Σε αντίθεση η πολιτική της ΝΔ
Κοιτάξτε τις αφίσες για την ομιλία του Καραμανλή που έχουν γεμίσει την Σέρρες.


http://o-politis.blogspot.com/2009/09/blog-post_15.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: