ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Ήρθε η ώρα να μιλήσεις Σάββα! Ή... ισχύει ακόμη το "Και τα σκυλιά δεμένα"...;


Έχω ανεβάσει πολλά βίντεο στο youtube. Άλλα πηγαίνουν ψηλά στα views, άλλα... καταποντίζονται, ίσως γιατί είναι δύσκολο καμιά φορά να τα καταλάβουμε. Να συνδέσουμε όλα τα κομμάτια του παζλ του ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ του ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ....
Το παρακάτω βίντεο, ανέβηκε πριν ένα χρόνο και έχει μόνο 300 views(!)

Για... δείτε το πάλι. Μία παλαιότερη συνέντευξη - ταβανόπροκα για το σύστημα Μαξίμου, που έρχεται πάλι στο φως της επικαιρότητας και συνδέεται απευθείας με την κατάθεση Γκράτσιου για το Ολυμπιακό Ακίνητο στην Εξεταστική επιτροπή!




Ο Γκράτσιος τότε είχε πει:
"Η ΚΕΔ και η Μονή, στο κοινό αίτημά τους (για την ανταλλαγή του Ολυμπιακού Ακινήτου με νερό της Βιστωνίδας), δεν έλαβαν θετική απάντηση από τον κ. Τσιτουρίδη, γιατί επέμεινε στην εξάντληση των δυνατοτήτων μετεγκατάστασης του Υπουργείου του. Την θετική απάντηση την έλαβαν λίγο αργότερα… αφού απομακρύνθηκε ο κ. Τσιτουρίδης από το Υπουργείο…".

Τον Σάββα Τσιτουρίδη τον είχε απομακρύνει τότε ο Καραμανλής, δήθεν... επειδή κάποιος συνεργάτης του Τσιτουρίδη ήταν εμπλεκόμενος σε υποθέσεις του Χρηματιστηρίου του 1999! Για την οποία υπόθεση, ουδέποτε διώχθηκε από την δικαιοσύνη!

Η Αλήθεια ήταν - και επέμενα από τότε - ότι τον Τσιτουρίδη τον απομάκρυναν επειδή δεν υπέγραφε την ανταλλαγή των εκτάσεων της Βιστωνίδας με το Ολυμπιακό Ακίνητο!!!!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑ!!!

Ή ΙΣΧΥΕΙ AKOMH ΤΟ "ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ"...;

Επίσης να βγει και ο Δούκας και να πει ξεκάθαρα αυτά που έχει διαρρεύσει για το ρόλο που έπαιξε δεξί χέρι του Καραμανλή στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου. Και δεν μιλάω για τον Ρουσόπουλο...!



--
Κρόγιας Γιώργος
http://krogias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: