ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Ο Κυβερνήτης και ο… θρασύς - ανίκανος…

Από τον Γιώργο Κρόγια

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ

"Όσοι αναπαράγουν σενάρια εξωθεσμικών κύκλων περί συγκυβέρνησης να ξέρουν δεν θα γίνουμε η κολυμπήθρα του Σιλωάμ όσοι ψάχνουν κάλυψη για τις βρώμικες δουλειές τους τους λέμε ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!"
Τα πήρε όλα κι έφυγε σήμερα στη Βουλή ο Γιώργος.

Ο δρόμος για τη λύτρωση της χώρας έχει ανοίξει.
Και μπροστάρης είναι ένας ηγέτης έτοιμος. Ηγέτης που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Ηγέτης που δεν κωλώνει απέναντι σε κανέναν που θέλει να υποκαταστήσει τη βούληση του λαού.

Τα λέγαμε. Αυτόν τον Γιώργο πιστέψαμε. Έτσι συνεχίζει. Τώρα μένει να μας το αποδείξει και ως κυβερνήτης.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπου ανάμεσα σε πολλά άλλα, ξεσηκώνει όλους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, "ξεκωλώνοντας" όλα τα σενάρια συγκυβέρνησης...
Βουλευτές που ενθουσιάζονται από τη σταθερή στάση του αρχηγού τους, όχι επειδή παραδέχεται ότι είναι ανίκανος… (για να μην ξεχνάμε και τον προβληματισμό της «Ελληνοφρένειας»):



ΚΑΙ Ο ΘΡΑΣΥΣ - ΑΝΙΚΑΝΟΣ…


Ο άνθρωπος που έβλεπε την Ελλάδα να καίγεται δέκα ημέρες και δεν έκανε τίποτα, βρήκε τον ένοχο για το διεθνή διασυρμό της χώρας! Είναι ο Παπανδρέου που βγήκε στα διεθνή μέσα για να τους πει ότι δεν είναι αυτή η Ελλάδα, ότι η ελληνική κοινωνία είναι γεμάτη από δυναμισμό και μπορεί να κάνει θαύματα, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αρκεί να υπάρχει κυβέρνηση με στόχους και σχέδιο. Τόσο θράσος από τον ανίκανο!
Η απάντηση Παπανδρέου στον ανίκανο που έβλεπε πολλή, πολλή τηλεόραση είναι και αυτή όλα τα λεφτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: