ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Αστρονομικές αυξήσεις στα Δημοτικά τέλη !!!

Από το:lesvosnews.gr
Ένταση με αποχωρήσεις και διαφωνίες ακόμα και ανάμεσα σε συμβούλους της συμπολίτευσης είχαμε στη χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου.
«Πέτρα του σκανδάλου» ήταν το τελευταίο θέμα που υπήρχε στην ημερήσια διάταξη προς συζήτηση και αφορούσε την αύξηση των δημοτικών τελών.


Ο επικεφαλής της «ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ» Άρης Χατζηκομνηνός ζήτησε λόγω της σοβαρότητας του θέματος να συζητηθεί πρώτο.
Μαζί του συντάχθηκαν και οι υπόλοιποι συνδυασμοί της αντιπολίτευσης.
Το αίτημά του όμως δεν έγινε δεκτό και αμέσως αποχώρησε από την αίθουσα του Περιφερειακού Σμβουλίου.
Το ίδιο έκαναν και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης πλην του επικεφαλή της «ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ» Γιώργου Πάλλη.
Αλλά ακόμα και όταν ήρθε προς συζήτηση το θέμα υπήρξε και πάλι ένταση με αποτέλεσμα η Αντιδήμαρχο Πολιτισμού να αποχωρήσει από την αίθουσα προφανώς για να μην έχει συμμετοχή στην ψηφοφορία.
Τελικά παρά την αρνητική ψήφο του Στρατή Αλεξίου και του Γιώργου Πάλλη η εισήγηση για αυξήσεις στα Δημοτικά τέλη πέρασε.

Σχόλιο:
Τελικά η παράταξη του Σύριζα έχει εξελιχθεί στο μεγαλύτερο δεκανίκι της Δημοτικής Αρχής για να μην πούμε ότι επί της ουσίας συγκυβερνούν..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tosa xronia pou den plironane afti pou ixan mparpa sti koroni itan kala.kai meriki as mi laikizoun kai as katalavoun oti eine enas dimos pleon.kai oso gia to plomapi den ida kamia afksisi.em vleps ama spakisoun tou kalou pdas,eno ama pakisoun tdiplanou gilas.den eine etsi omos.....

plomari είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
plomari είπε...

Δεν θα διαφωνήσω επί της ουσίας μαζί σου, την στάση του Σύριζα (κ. Πάλλη) όμως την περνάς ασχολίαστη... Όσο για αυτούς με το μπάρμπα πάλι ως συνήθως θα τον βρουν στη Κορώνη..