ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

«Πίσω παπά τα στέφανα»!


Από το:ΕΜΠΡΟΣ
Γράφει: Γιακουμή Πέλλη
10/12/2010
Στη σκιά των αντιδράσεων που προκάλεσε η επιστολή Πατερέλλη στον πρωθυπουργό κατονομάζοντας συγκεκριμένα στελέχη για το ρόλο που έπαιξαν στις εκλογές, αναβλήθηκε χθες η ολομέλεια που είχε προγραμματιστεί στο ΠΑΣΟΚ για σήμερα Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο «Λώριετ». Στη θέση της προγραμματίσθηκε συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής για αυτή την Κυριακή, στις 4 το απόγευμα, στα γραφεία τού ΠΑΣΟΚ, παρουσία μάλιστα του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, Παντελή Οικονόμου.

Η ξαφνική «αναβολή» της ολομέλειας δείχνει και τη σαφή πρόθεση να «πέσουν οι τόνοι», γι’ αυτό και για πολλούς η συνεδρίαση της διευρυμένης Ν.Ε. θα παίξει το ρόλο του «μαξιλαριού», που θ’ απορροφήσει τους έντονους κραδασμούς και τις συγκρούσεις μεταξύ στελεχών, που ήταν βέβαιο ότι θα εκδηλώνονταν στην ολομέλεια. Στη χθεσινή ανακοίνωση της Νομαρχιακής δεν αναφέρεται ο λόγος της αναβολής της ολομέλειας, ωστόσο στελέχη της Ν.Ε. αναφέρουν ότι «είχε κομματικές υποχρεώσεις ο υπεύθυνος Οργανωτικού για τη Λέσβο, Λευτέρης Γκορτζής, ο οποίος αναμενόταν να παραστεί και να συντονίσει τις εργασίες της».

«Ενωτικά»!!!
Πάντως, στην ανακοίνωση για τη συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής είναι σαφής η προσπάθεια να βγει ένα ενωτικό μήνυμα προς τα στελέχη της.
«Το ΠΑΣΟΚ προχωρά συντεταγμένα στην πολιτική αποτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων, σε σχέση τόσο με τους εθνικούς στόχους, αλλά και με τα τοπικά ζητήματα του Βορείου Αιγαίου. Σε αυτό το πλαίσιο ξεκινάμε ένα κύκλο πολιτικής διαβούλευσης-αποτίμησης και νέου προβληματισμού, με έναρξη την Κυριακή 12/12 και ώρα 4 μ.μ., στα γραφεία τής Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λέσβου (Ικτίνου 2, στον τέταρτο όροφο), όπου θα διεξαχθεί η συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής με τη συμμετοχή του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου τού ΠΑΣΟΚ, Παντελή Οικονόμου», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Στη συνεδρίαση της Κυριακής, αναμένεται να προσδιοριστεί νέα ημερομηνία για τη σύγκληση της ολομέλειας του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: