ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Παντελής Πατερέλλης






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα ακόμη στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νησιου, ο σημερινός Δήμαρχος Πλωμαρίου  ο κ. Δημήτρης Βαρβαγιάννης εκδήλωσε την υποστήριξή του στο ψηφοδέλτιο του Παντελή Πατερέλλη.

Σήμερα ο Δημήτρης Βαρβαγιάννης επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Λέσβος, δημιουργική πορεία» και είχε μακρά συνομιλία με τον Υποψήφιο Δήμαρχο και τα στελέχη του συνδυασμού. Βγαίνοντας ο κ. Βαρβαγιάννης ανακοίνωσε την συμμετοχή του στο Ψηφοδέλτιο, ενώ ο κ. Πατερέλλης καλωσορίζοντας τον, δήλωσε μεταξύ άλλων:


«Χαίρομαι ιδιαίτερα που σ αυτές τις εκλογές θα συνεργασθώ με τον γιατρό Δημήτρη Βαρβαγιάννη, με τον οποίο άσχετα από τις κατά καιρούς πολιτικές διαφορές και εντάξεις, μας συνδέει μακρόχρονη φιλία και αμοιβαία εκτίμηση.
Ο Δημήτρης είναι επίσης πολύ αγαπητός στο Πλωμάρι και παρόλο που τη τελευταία τετραετία υπηρέτησε τα κοινά, υποστηριζόμενος από αντίπαλο πολιτικό φορέα, χαίρει της εκτίμησης των συγχωριανών του ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης. Αυτό νομίζω είναι που τον διαφοροποιεί, αφού ως γιατρός έχει ταχθεί να υπηρετεί τον «άνθρωπο» και ως πολίτης τα πραγματικά συμφέροντα του τόπου, ανεξαρτήτως «χρώματος», που δυστυχώς συχνά συμβαίνει στο καιρό μας. Μας τιμά νομίζω όλους η υποστήριξη και η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιό μας».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε Γιώργο, Εσείς τον λέγατε άχρηστο, πώς τώρα τον βάζουν στο Πασοκ;

Ανώνυμος είπε...

Την στιγμή που έγινες Δήμαρχος με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας, δεν έπρεπε να προδώσεις όλους αυτούς που σε ψήφησαν.

Πώς θες να νιώθω όταν η ψήφος μου σε φέρνει στην θέση να πληγώσεις την παράταξή μου.

Άν δεν ήσουν Δήμαρχος θα το έκανες?

Ούτε η μάνα σου δεν θα σε ήξερε....

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν,διευκρινίζω ότι δεν ανήκω σε κανένα κόμμα και δεν έχω κανένα λόγο να υποστηρίξω τον οποιονδήποτε,αλλά μου κάνει εντύπωση που τα παραπάνω σχόλια είναι ανώνυμα.Γιατί δε γράφετε την άποψή σας επώνυμα;Ανεξάρτητα από το αν πέτυχε ή απέτυχε ο Βαρβαγιάννης ως δήμαρχος δεν είναι αντρίκειο να τον χτυπάτε ανώνυμα.Η έκφραση "ούτε η μάνα σου δε θα σε ήξερε" δείχνει ιδιαίτερα υψηλό επιπεδο και τα περί παρατάξεως με κάνουνε να γελάω ηχηρα....(καλά η παράταξη σου σε ενδιαφέρει ή το καλό του τόπου σου;).Αφήστε τον καθένα ελεύθερα ν'ακολουθήσει το δρόμο του και να κριθεί στο τέλος.ΤΩΝΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ