ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΡΟΜΠΕΣ!!!! ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ!

Από το:antikrogias


Είπαμε. Ο κλέφτης και ο ψεύτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. σήμερα, χώρια από το ότι αντέγραψε επακριβώς την "γραμμή" του antinews (εδώ), δικαίωσε κι εμένα ΑΠΟΛΥΤΑ:
"Ο Σαμαράς εκείνη την περίοδο, δεν συμμετείχε στην κυβερνητική επιτροπή... ούτε είχε πρόσβαση στις οικονομικές εξελίξεις και στα οικονομικά στοιχεία της τότε περιόδου"... !!!!!

- Ενώ ο Παπανδρέου, συμμετείχε και είχε πρόσβαση!!!

Ας δεχτούμε αυτό που λέει ο Παναγιωτόπουλος. Ας πούμε πως ο άνθρωπος δεν ήξερε τι γινότανε... Άλλωστε τότε ήταν απασχολημένος με τις... προσλήψεις του Μουσείου Ακρόπολης κι ας υποθέσουμε πως την οικονομία την είχε χεσμένη και απλά αναπαρήγαγε την κυβερνητική προπαγάνδα.

Όμως, ενώ μας έχουν ζαλίσει όλο αυτό τον καιρό για το ότι δήθεν ο Παπανδρέου ήξερε, αλλά έλεγε ψέματα στον Ελληνικό λαό με το "λεφτά υπάρχουν" (που και πάλι αλλιώς το εννοούσε και συνεχίζει να επιμένει σε αυτό)..., από την άλλη ο άμοιρος ο Σαμαράς, ο κακομοίρης... ήξερε μόνο αυτά που του έλεγε το οικονομικό επιτελείο του Καραμανλή!!!  

Όταν ανέβασα το βίντεο, διερωτόμουν μήπως ο Καραμανλής εξαπάτησε και τον Σαμαρά...


Αλήθεια... που είναι κριμένος αυτός ο Σουφλιάς; Που όλοι είχαν πέσει πάνω του να τον φάνε επειδή ζητούσε εκλογές από τον Μάρτη του 2009; Μήπως ήρθε η ώρα να βγει και αυτός από την τρύπα του και να μιλήσει; Μήπως έχετε ξεχάσει πως ακόμη και ο Σαμαράς, μέχρι την τελευταία στιγμή, ήταν αντίθετος στις εκλογές; Μήπως πρέπει να μας εξηγήσει πάλι το γιατί;

Δεν υπάρχουν σχόλια: