ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΣΒΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ


Με αφορμή την υπογραφή σήμερα στις Πρέσπες της συμφωνίας επίλυσης του Μακεδονικού ζητήματος όπως αυτό προκύπτει μέσα από την προκλητική πρακτική δεκαετιών των γειτόνων μας Σκοπιανών θέλουμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα:
- «Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ διαπραγματεύεται η Ελλάδα πρέπει να ανησυχεί» αυτά ήταν τα λόγια της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφης Γεννηματά στη Βουλή των Ελλήνων.
  Και έχε απόλυτο δίκιο γιατί παρά το ότι η συμφωνία περιέχει θετικά στοιχεία εν τούτοις σε παγκόσμια Πρώτη επιτρέπουμε να δημιουργηθεί Μακεδονική Εθνότητα (ιστορικά δεν υπήρξε ποτέ) και Μακεδονική γλώσσα (η οποία και πάλι ιστορικά δεν υπήρξε ποτέ).

  Δηλαδή αναγνωρίζουμε αυτά τα οποία ο Εθνικισμός των Σκοπιανών προσπαθεί χρόνια να επιβάλλει και φέρνουμε από τη πίσω πόρτα τον αλυτρωτισμό τον οποίο επιβάλουμε να εξαλειφθεί από το Σύνταγμα της Γείτονος χώρας.
Και όλα αυτά συμβαίνουν επειδή η Κυβέρνηση δίχως κοινοβουλευτική νομιμοποίηση και δίχως χωρίς να χαράξει την νέα Εθνική Γραμμή ως όφειλε, προχώρησε σε μυστικές διαπραγματεύσεις με τη κυβέρνηση των Σκοπίων για παρουσιάσει αιφνιδιαστικά ολοκληρωμένο σχέδιο συμφωνίας με τις γνωστές πλέον παρενέργειες.
  Κυρίως όμως δεν αφουγκράστηκε τη φωνή του Ελληνικού Λαού. Προχώρησε λοιπόν προκειμένου να ικανοποιήσει ξένα γεωπολιτικά συμφέροντα σε βάρος του ίδιου του Λαού τον οποίο υποτίθεται ότι εκπροσωπεί.
  Είναι λοιπόν η Κυβέρνηση επικίνδυνη. Πρέπει άμεσα να φύγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: