ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Εκλογές για το συνέδριο τού ΠΑΣΟΚ


Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου πρόκειται να διεξαχθούν οι εκλογές των μελών τού ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη εκπροσώπων στο Συνέδριο του κόμματος και πρόκειται να στηθούν κάλπες:
1. Στη Μυτιλήνη στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ικτίνου 2 4ος όροφος
2.Στη Γέρα ,στο Πολύκεντρο Σκοπέλου.
3.Στο Πλωμάρι στο Πολύκεντρο Πλωμαρίου.
4.Στην Ερεσό στο χώρο του Δημοτικού καταστήματος.
5. Στην Πέτρα στο Δημοτικό Τουριστικό Γραφείο.
6. Στη Καλλονή στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου.
Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει το πρωί στις 8:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα στις 7:00μμ., ενώ μπορούν να λάβουν μέρος σ’ αυτή και με την ψήφο τους να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους στο Συνέδριο, τα μέλη του ΠΑΣΟΚ
και όσοι από τους ‘φίλους’ το επιθυμούν , κάνοντας την εγγραφή τους πριν την διαδικασία της ψηφοφορίας, πληρώνοντας 2 ευρώ που προβλέπεται.
Όσοι προσέλθουν να ψηφίσουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους κάποιο δημόσιο έγγραφο που θα αποδεικνύει την ταυτοπροσωπία τους.
Κάθε ψηφοφόρος μπορεί να βάλει μέχρι δύο σταυρούς στα πρόσωπα της αρεσκείας του, ενώ θα εκλεγούν συνολικά 17 σύνεδροι.
Ας σημειωθεί ότι ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, οι διαδικασίες, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου του ΠΑΣΟΚ, με την κατάθεση των υποψηφιοτήτων των μελών που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο 9ο Συνέδριο του κόμματος. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στη 1,2 και 3 Μαρτίου 2013 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Παλαιό Φάληρο.
«Το Συνέδριο αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, γι’ αυτό και κρίνεται σημαντική η ενεργή συμμετοχή των μελών του κινήματος στη διαδικασία επιλογής αντιπροσώπων –Συνέδρων», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η νπομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: