ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Προσφυγή Π.Πατερέλλη κατά Δήμου Λέσβου για την απόφαση του Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. Καλλονής



Ενώπιο του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.
Π Ρ Ο Σ Φ Υ Γ Η

Του Κάσσιου Δημητρίου του Χαράλαμπου και της Άννας, δημοτικού συμβούλου Δήμου Λέσβου, κατοίκου Άγρας Λέσβου

Κ Α Τ Α

Της αριθμ. 90 /2012 απόφασης του δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου αναφορικά με την έγκριση ή μη της αριθμ.11/2012 απόφασης της επιτροπής ποιότητας Ζωής σχετικά με την Β1 φάση του Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. Δημοτικής ενότητας Καλλονής.

Προσφεύγω κατά της ανωτέρω απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Λέσβου και αιτούμαι την ακύρωση και μεταρρύθμιση αυτής για τους παρακάτω νόμιμους, βάσιμους και αληθινούς λόγους ,

1. Διότι σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 80 παρ.3 & 81 παρ.1β & 67 παρ.8 του Ν.3852/2010, οι Πρόεδροι των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, στις οποίες καλούνται υποχρεωτικά με δικαίωμα ψήφου όταν στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται θέματα που αφορούν ειδικά την κάθε Τοπική ή Δημοτική Κοινότητα ,δεν κλήθηκαν να ασκήσουν το αναφαίρετο δικαίωμα ψήφου που είχαν για τα ειδικά θέματα που αφορούσαν τις Κοινότητες τους.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ανάδειξη Νέου Αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.


 Ν.Ε. ΛΕΣΒΟΥ  
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λέσβου καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος να προσέλθουν την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 και  να ψηφίσουν για την ανάδειξη του Νέου Αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στα παρακάτω εκλογικά κέντρα από ώρα 9:00π.μ έως 17:00μ.μ.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

«Αποχωρώ από το ΠΑΣΟΚ»

Με μια λιτή δήλωσή του στην ΕΡΑ Αιγαίου, ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ ο γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής Βορείου Αιγαίου και αντιπεριφερειάρχης Λέσβου, Ηρακλής Βερβέρης, επιβεβαιώνοντας πλήρως χθεσινό δημοσίευμα του « Εμπρός».