ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Πλατφόρμα ιδεών

Εμείς, η νέα γενιά της Δημοκρατικής Παράταξης


Σπάζουμε τη σιωπή μας


Μιλάμε, Προτείνουμε, Απαιτούμε


Αλλαγή εποχής, Αλλαγή σκυτάλης, Αλλαγή γενιάς


Είναι ώρα να αλλάξουμε ολόκληρο το βιβλίο όχι απλώς να γυρίσουμε σελίδα


Α. Ποιοι είμαστεΕίμαστε η γενιά που κινδυνεύει να χάσει τα πάντα. Είμαστε οι 30αρηδες και 40αρηδες που για πρώτη φορά κινδυνεύουν να ζήσουν χειρότερα από τους γονείς τους.

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Προέδρος Σοσιαλδημοκρατών στο Ευρ Κοινοβούλιο: η Τρόϊκα λέει ψέματα για Ελλάδα!!!
Δείτε την επιστολή του Χάνες Σβόμποντα προς τον Μπαρόζο εκφράζοντας με σκληρό τρόπο την διαφωνία του για αυτά που επιβάλλει η Τροϊκα στην Ελλάδα. Δείτε τα σημεία που έχουμε υπογραμμίσει :
Αγαπητέ Πρόεδρε,Σας γράφω για να εκφράσω τη σοβαρότατη ανησυχία της ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών για τους όρους και τα μέτρα που οι διαπραγματευτές της Ε.Ε. επιβάλλουν στην Ελλάδα ως κόστος έγκρισης της επόμενης δόσης δανεισμού.

Εκπρόσωποι της Επιτροπής έχουν ασκήσει τα καθήκοντα τους στη βάση της τελείως αβάσιμης υπόθεσης εργασίας ότι η Ελλάδα δεν έχει καταβάλει αρκετές προσπάθειες προκειμένου να ανακτήσει τη δημοσιοοικονομική της σταθερότητα και έχουν επιβάλει μέτρα που έχουν περισσότερο ιδεολογικό παρά οικονομικό περιεχόμενο.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι από το 2009 το έλλειμμα της ελληνικής κυβέρνησης έχει μειωθεί από το 15,8% του ΑΕΠ στο 9,3%. Στην πραγματικότητα αυτά τα στοιχεία υποτιμούν ό,τι έχει επιτευχθεί για δύο λόγους: