ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Πάγκαλος: «Πώς μου μιλάτε με τέτοια αλαζονεία; Δεν ντρέπεστε λίγο;» (ΒΙΝΤΕΟ)...

Από το:nonews-NEWS
Άγρια μετωπική (στον "αέρα") Πάγκαλου-Μπαλάφα...
Οξύνθηκαν τα… πνεύματα στην τηλεοπτική εκπομπή «ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ» της Πόπης Τσαπανίδου όταν παρενέβη τηλεφωνικά για το θέμα της βίας κατά των πολιτικών ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ο... πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ ανακίνησε στην επικαιρότητα την επίθεση με γιαούρτια που είχε δεχθεί κατά το γεύμα που είχε σε περιοχή της Ανατολικής Αττικής. «Αυτοί πετούσαν αντικείμενα, έβριζαν με χυδαίο τρόπο. Δεν έκανε καμία αποδοκιμασία η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Είπαν ότι έφαγα ένα γιαούρτι και ότι ο κόσμος δεν με θέλει. Δεν θεωρώ ότι ένα πολιτικό κόμμα μπορεί να υπαγορεύει στους αντιπάλους του τι θα κάνουν», είπε.


Και τόνισε: «Δεν με ενδιαφέρει η συγνώμη τους. Πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει μία ανάλυση του παρελθόντος. Να αναλύσει δηλώσεις του αρχηγού του στη Βουλή όπως αυτή που είχε πει ότι “θα φύγετε νύχτα”. Και να μπορέσουμε να ξεδιαλύνουμε το θέμα του Τσίπρα με τους τραμπουκισμούς».

Ο κ. Πάγκαλος ξεκαθάρισε ότι παρενέβη τηλεφωνικά φιλικά αφού πλέον δεν είναι στην πολιτική σκηνή και δεν μαζεύει ψήφους, όπως είπε.

Και τόνισε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπαλάφα, ότι «όλοι μαζί τα φάγαμε. Του συνιστώ να διαβάσει το βιβλίο μου». Σε αυτή την αναφορά παρενέβη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος χαριτολογώντας ανέφερε: «Να έρθετε σε μία εκπομπή μου να το παρουσιάσουμε».

Όταν ζητήθηκε από τον κ. Μπαλάφα να σχολιάσει τα λεγόμενα του κ. Πάγκαλου, είπε ότι πρόκειται για ένα ακόμη παραλήρημά του εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και ότι δεν ακούν κάτι καινούργιο. Τότε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε: «Πώς μου μιλάτε με τέτοια αλαζονεία; Δεν ντρέπεστε λίγο;», με τον κύριο Μπαλάφα να αναφέρει: «Ο κ. Πάγκαλος είναι ο τελευταίος που μπορεί να είναι τιμητής κάποιων πραγμάτων. Ανήκει σε ένα φθαρμένο κόμμα. Εμείς ανήκουμε στο μέλλον».

Ο κ. Πάγκαλος σημείωσε: «Αλλοίμονο αν κάποιοι άνθρωποι σαν κι εσάς αναλάβουν το μέλλον αυτού του τόπου. Είστε αμετανόητος. Είστε απαράδεκτος».

Ο κ. Μπαλάφας ξεκαθάρισε ότι πρέπει ο κ. Πάγκαλος να κάνει μήνυση σε εκείνους που του επιτέθηκαν και είπε ότι δεν τους γνωρίζει και ακόμη ότι καταδικάζει τη βία.

Στην εκπομπή έκαναν τηλεφωνική παρέμβαση τόσο ο δήμαρχος Κερατέας όσο και ο δήμαρχος Σαρωνίδας με τους οποίους ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν θέλησε τηλεφωνική αντιπαράθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: