ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ορισμός της "πολιτικής εξαπάτησης"!!!!

Από το:Γιώργος Κ. Κρόγιας


Επειδή κάποιοι κοντεύουν να μας παρασύρουν κι εμάς στον παροξυσμό και την ζαλούρα των ψυχοφαρμάκων που πίνουν, σας αποκαλύπτω σήμερα τον ορισμό της "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ".

Ποιος άραγε είπε τα παρακάτω;

"Σήμερα, μέσα στην διεθνή κρίση και εξ αιτίας της, το δημοσιονομικό μας έλλειμμα υπολογίζεται γύρω στο 4% - 4,5% για το 2009, ενώ στις περισσότερες άλλες χώρες κυμαίνεται από 5 ως 13%! Φανταστείτε: σήμερα, μέσα στην κρίση, η Ελλάδα έχασε λιγότερο έδαφος απ’ ότι οι εταίροι της. Η Νέα Δημοκρατία, πράγματι, θωράκισε την Ελληνική οικονομία. Κι αυτό φάνηκε όταν προέκυψε η διεθνής κρίση."

Ο κυρ Αντώνης!!!! στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής με θέμα «Προκλήσεις και Προοπτικές για την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Πότε το είπε; Δεκαοχτώ Μαΐου του Δύο Χιλιάδες Εννιά! Το θέλετε και αριθμητικά; 18/05/2009!

Το θέλετε και με ήχο και εικόνα; Ορίστε!
http://www.youtube.com/watch?v=av8j_Mol_5c

Εκείνη την περίοδο κατηγορούσατε τον Παπανδρέου πως "υποβάθμιζε την κρίση σχεδόν με ανέμελη αθωότητα". Έτσι είπες στη συνέχεια του βίντεο.
Ενώ στην πραγματικότητα, αυτό που έλεγε ο Γιώργος Παπανδρέου, από τις αρχές του 2009, ήταν πως, η κρίση που έχουμε είναι πρωτίστως εσωτερική κι αν δεν προσέξουμε οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές όταν θα μας χτυπήσει η πραγματική κρίση. Εσύ και ο Καραμανλής, μας λέγατε πως "η Ν.Δ. έχει θωρακίσει την Ελληνική Οικονομία"...

Αυτό κύριοι λέγεται "ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ πολιτική εξαπάτηση"...

Είχατε όλα τα στοιχεία στα χέρια σας και μας διαβεβαιώνατε ότι ΘΩΡΑΚΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ! Να με συμπαθάς κυρ Αντώνη, αν σε στεναχωρώ, αλλά από το 4% που μας έλεγες έως το 13,6% (άντε, έστω και στο 10% όπως ισχυρίζεστε - να σας κάνω την χάρη) υπάρχει μόνο το χάος...
Που να μην την θωρακίζατε κιόλας...

Εκτός κι αν ο Καραμανλής, εξαπάτησε κι εσένα!!!!!!!!!
Αν είναι έτσι, πες το. Μην ντρέπεσαι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: