ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ Ν.Δ. ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΑΡΔΑ!!!!!!

Γιώργος Κ. Κρόγιας

Αντιλαμβανόμενοι στη Ν.Δ. ότι οι δηλώσεις του πριν λίγες μέρες αποτελούν κόλαφο που ξεσκεπάζει την απύθμενη αντιμνημονιακή υποκρισία Σαμαρά, τον έβαλαν σήμερα στον Ελεύθερο Τύπο να δηλώσει: "Είμαι φίλος του κ. Σαμαρά και όχι σύμβουλός του - επομένως, ό,τι λέω είναι δικές μου, προσωπικές απόψεις".

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙΝΕ ΤΗ Ν.Δ. ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΡΔΑ.
ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ... ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΑΤΑ!

Ο κ. Βάρδας ήταν στην επίσημη συνάντηση Σαμαρά, ως Σύμβουλός του, με την Τρόικα στα τέλη Ιουλίου!

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, 29/7/2010: "Την οικονομική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, με έμφαση στην ανάγκη αναπτυξιακών πολιτικών και λήψης αντισταθμιστικών μέτρων για τη μείωση του ελλείμματος, ανέλυσε στους εκπροσώπους της τρόικας ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν χθες στη Ρηγίλλης... Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., αρμόδιος για εσωτερικά θέματα, Σταύρος Δήμας, οι αναπληρωτές τομεάρχες Οικονομίας της Ν.Δ. Χρήστος Σταϊκούρας και Νότης Μηταράκης, οι σύμβουλοι του κ. Σαμαρά Θόδωρος Βάρδας, Γιάννης Μουρμούρας και Χρύσανθος Λαζαρίδης, και η γραμματέας της ομάδας παρακολούθησης εφαρμογής του προγράμματος στήριξης, οικονομολόγος Ελένη Ρωμαΐδου..."


Διαβάστε επίσης στην συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στην "Παραπολιτική" τι λέει για την υποκρισία του Σαμαρά:
"Ο οικονομικός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά κ.Βάρδας, είπε κάτι πολιτικά πρωτόγνωρο, ότι αν χρειάζονταν 181 ψήφους, η Ν.Δ θα ψήφιζε "ναι". Τι σημαίνει αυτό; Ψηφίζω γιατί πιστεύω, γιατί δεν πιστεύω ή demi ; Κρατάω για τον εαυτό μου το δικαίωμα της άρνησης ώστε να μπορώ αύριο να αρθρώσω μια ανάλογη πολιτική; Γι' αυτό χάνει την αξιοπιστία της η Πολιτική. Ψηφίζω σημαίνει ότι θα το κάνω και με 150 και με 180 και με 300. Το ίδιο κι όταν δεν ψηφίζω."

Δεν υπάρχουν σχόλια: