ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Δεν βάζουν μυαλό με τίποτα! Ή δεν θέλουν;;;

Από το :- PIAZZA del POPOLO ®
Σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή «MEGA Πρωινό», συζητήθηκε ένα από τα θέμα των ημερών. Οι απεργίες των ιδιοκτητών φορτηγών ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης. Καλεσμένοι του Ιορδάνη Χασαπόπουλο, εκτός από τους συνδικαλιστές, ήταν και οι Πέτρος Ευθυμίου από το ΠΑΣΟΚ και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τη ΝΔ.

Δηλαδή ο Αντώνης Σαμαράς έβαλε τον βουλευτή Ροδόπης να εκπροσωπήσει το κόμμα, αλλά και να «υπερασπιστεί» τι;;; Τον άνθρωπο που εκκρεμούν κατηγορίες εις βάρος του για παράνομες αδειοδοτήσεις σε φορτηγά από το πρώην υπουργείο Μεταφορών, έπειτα από έρευνα του επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή!!! Έλεος, λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει…
Διαβάστε σχετικά:

1 σχόλιο:

ακυβέρνητος είπε...

Μόλις χθες ο Στυλιανίδης είπε, υπαναχωρώντας από την πάγια θέση του κόμματός του, ότι το καλύτερο θα ήταν "μια ελεγχόμενη απελευθέρωση".
Ωπα και οι κωλοτούμπες!!!
Ούτε και απελευθέρωση, ούτε και μη απελευθέρωση!!!
Και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα.
Δεν θα παρεκκλίνουμε και πολύ από τις πάγιες θέσεις της πολιτικής της απελευθέρωσης των πάντων, αλλά γιατί να κακοκαρδίσουμε τη συντεχνία, αφού τώρα βρισκόμαστε στην αντιπολίτευση; Ψηφαλάκια είναι αυτά, τώρα που τα χάνουν οι άλλοι, κάτσε να τα μαζεύουμε.
Κατά τα άλλα, όταν έκαναν αποτίμηση (τρομάρα τους) του πρόσφατου εκλογικού αποτελέσματος, είπαν πως έχασαν την εξουσία επειδή δεν τόλμησαν να συγκρουστούν με συντεχνίες και συμφέροντα.
Και όπως λέει και το τραγούδι: όπου φυσάει ο άνεμος πάω….