ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Αποδείξεις

Από το:antikrogias.blogspot.com
Ακούστε όλη την συνέντευξη του Σωκράτη Ξυνίδη στο Ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.






Και επειδή κάποιοι σήκωσαν πολύ ψηλά το μπαϊράκι της παραπληροφόρησης και της λασπολογίας, σε μια προσπάθεια κανιβαλισμού και συμψηφισμού εντελώς ανόμοιων και άσχετων μεταξύ τους γεγονότων και καταστάσεων.

Και επειδή διαβάζω κάποιους ανεύθυνους σχολιασμούς που προσπαθούν να αμφισβητήσουν ακόμη και τους αγώνες των Σωκράτη και Θανάση Ξυνίδη, μια μικρή απόδειξη από το μακρινό πλέον 2003:


Στο ίδιο ρεπορτάζ, από ότι είδατε, φιλοξενούνται και δηλώσεις του βουλευτή της τότε αντιπολίτευσης, κ. Αλ. Κοντού. Κι αυτός ήταν στην επιτροπή αγώνα κατά της Μονής. Παρά το ότι τότε δήλωνε: "Τα τεκμήρια είναι διάτρητα, οι επιτροπές στημένες. Δεν υπάρχει τίποτε που να βεβαιώνει ότι η γη ανήκει στην Μονή Βατοπεδίου και είναι απαράδεκτο μοναχοί να λειτουργούν ως επενδυτές"... μετά το 2004, που έγινε υφυπουργός και υπουργός της κυβέρνησης της Ν.Δ., βοήθησε και ενίσχυσε "με απόλυτη επιτυχία" το επενδυτικό δαιμόνιο των Βατοπεδινών, με τις ανταλλαγές. Δεν το αμφισβητεί ούτε ο Δένδιας πλέον...!

Αυτά προς το παρόν, προς απόδειξη του ποιος είναι σταθερός στις απόψεις του από την αρχή ως το τέλος και ποιος σκέφτεται το πολιτικό κόστος.

Θα ακολουθήσουν κι άλλα ντοκουμέντα.

Το είδαμε ΚΑΙ αυτό!

Την πάτησες κ. Δένδια!

Ό,τι να ναι λέει πλέον ο καθένας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: