ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ. ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

1. Στις 16 Νοεμβρίου, ο κ. Βγενόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου, αναφερόμενος στον διαγωνισμό για τις άγονες αεροπορικές γραμμές, μίλησε για «τρομερές παρατυπίες» και τόνισε ότι η κυβέρνηση «δεν στάθηκε αντάξια των προσδοκιών σε ζητήματα που αφορούν τις αερομεταφορές». Η αντίδραση του αρμόδιου υπουργού ήταν άμεση: Το σύνολο της συνέντευξης Τύπου του κ. Βγενόπουλου στάλθηκε στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, κ. Ρακιντζή, με το αίτημα να διερευνηθούν τα όσα καταγγέλλει ο επιχειρηματίας. Δείτε εδώ περισσότερα.

2. Ο κ. Ρακιτνζής, στο πόρισμα του, αναφέρει ότι από την έρευνα δεν προέκυψε καμία ένδειξη τέλεσης αξιόποινης πράξης που να τελέστηκε κατά τη διαδικασία του δημόσιου διαγωνισμού για τις άγονες αεροπορικές γραμμές.

3. Ο κ. Βγενόπουλος, μετά το πόρισμα-καταπέλτη, οφείλει σήμερα να επανορθώσει τους ισχυρισμούς του για ανθρώπους και υπηρεσίες, τις οποίες προσπάθησε με τρόπο παντελώς αστήριχτο να σκιάσει.

4. Και κάτι ακόμη, προς όλες τις κατευθύνσεις: Με αυτή την κυβέρνηση, παιχνίδια με ζητήματα που αφορούν την διαφάνεια, δεν παίζει κανείς.

2 σχόλια:

christos milionis είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΛΛΑ Ο ΣΙΦΟΥΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΜΕΣΩΣ.

plomari είπε...

ΔΙΑΦΩΝΏ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο ΣΙΦΟΥΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΈΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΣ ΛΕΣΒΟΥ ΤΩΝ ΕΚΛΈΓΕΙ ΠΡΏΤΟ...