ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Χατζηδάκης αδειάζει Τσαλίδη και ουσιαστικά ομολογεί την παρανομία!!!!


Ένας Εισαγγελέας ρε παιδιά!!!!(*)

Έλαβα πριν από δύο ώρες το παρακάτω email από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Ανάπτυξης:

"Σχετικά με την ανάρτησή σας για απόφαση του Δ.Σ του ΕΛΚΕΘΕ, σας γνωρίζουμε ότι ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης, μόλις ενημερώθηκε για το θέμα, έδωσε εντολή για την άμεση ανάκληση της σχετικής απόφασης.
Γραφείο Τύπου Υπουργού Ανάπτυξης"

Το θέμα το αποκάλυψε το "Σίβυλλα"!!! Εγώ απλά το αναπαρήγαγα γιατί αφορά την περιοχή μου, αλλά παραδόξως, έστειλαν μόνο σε εμένα απάντηση. Οπότε το βγάζω με κάποια επιφύλαξη για το πόσο το email αυτό είναι έγκυρο ή όχι... Πάντως, πρέπει οπωσδήποτε το ΥΠΑΝ να απαντήσει με τον πιο επίσημο τρόπο!

Με λίγα λόγια, η αποκάλυψη του blog "Σίβυλλα" έχει να κάνει με το ότι: ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας, κ. Φίλιππος Τσαλίδης, αποπειράθηκε εν μέσω εκλογών (10/09/2009) να "βολέψει" τέσσερις προστατευόμενους του και μάλιστα με 18μηνες συμβάσεις! Ειδάλλως... φράγκα γιοκ!

Ο κ. Φίλιππος Τσαλίδης, πολιτεύεται στο Νομό Ξάνθης και είναι ένας από τους φερόμενους ως υποψήφιους Βουλευτές της Ν.Δ. στην Ξάνθη και φιλοδοξεί στην περίπτωση μη υποψηφιότητας Αλέκου Κοντού, για να γίνει "χαλίφης στη θέση του χαλίφη"!!!!

Μέχρι που θα φτάσουν; Πόσο έχουμε ακόμα για τον πάτο;

(*) Υπενθυμίζουμε ότι τυχόν ανάκληση δεν αναιρεί την επέμβαση εισαγγελέα! Παράβαση εκλογικής διαδικασίας... το λιγότερο!


--
Κρόγιας Γιώργος
http://krogias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: