ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Λωτοφάγοι ή πρόβατα...;


Τι από τα δύο, νομίζεις ότι είμαστε κ. Καραμανλή;

Κλείνω την σημερινή ημέρα, με ένα ακόμη ξεβράκωμα της επικοινωνιακής τακτικής του Καραμανλή και της εναπομένουσας παρέας του. Φαίνεται καθαρά ότι έχουν στερέψει από ιδέες και επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια επικοινωνιακά τερτίπια για να υφαρπάξουν - έστω και την τελευταία στιγμή, έστω και ελάχιστα, μπας και δεν ρεζιλευτούν εντελώς - την ψήφο του Ελληνικού λαού.

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ:


Είναι ηλίου φαεινότερον ότι το 2004 ο Καραμανλής ποντάρισε στους ΑΓΡΟΤΕΣ, στήνοντας αυτή την STAND UP COMEDY. Το έλεγαν και οι ίδιοι. "Οι αγρότες μας βγάλανε. Ο κάμπος της Θεσσαλίας".

Μετά από τις ψεύτικες υποσχέσεις του 2004 - είναι δεδομένο και το ξέρει καλά ο Καραμανλής - ότι τους έχασε. Και τους παράτησε. Τι να κάνει; Να τους υποσχεθεί ξανά τα ίδια πράγματα; Θα τον κρεμάσουν στο τσιγκέλι!

Κι έτσι, σήμερα στήνει την ίδια STAND UP COMEDY, με διαφορετικό όμως "ακροατήριο", ποντάροντας αυτή τη φορά... στον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, στην ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ και στην ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ των πολιτών.

Απλά πράγματα. Φως φανάρι. Προσπαθεί να μαντρώσει τα "πρόβατα". Μπας και "τσιμπήσει" και ψηφοφόρους του ΛΑ.Ο.Σ..

Σε αυτή την επικοινωνιακή τακτική εντάσσεται και η προπαγάνδα περί "Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης".

Και όπως πολύ σωστά είπε ο υποψήφιος Βουλευτής Ξάνθης, Σωκράτης Ξυνίδης: "Νομίζω ότι στη Ν.Δ. έχουν μπερδέψει την επικοινωνιακή πολιτική με την επικοινωνιακή γελοιότητα... Αυτά είναι παλιομοδίτικα χαζά τερτίπια"!

Ακριβώς αυτό ήταν και το STAND UP COMEDY που παρακολουθήσαμε ζωντανά χθες...

--
Κρόγιας Γιώργος
http://krogias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: