ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Α - ΠΙ - ΣΤΕ - ΥΤΟ !



Τελικά το "ΦΕΚ-ΦΕΚ" της Ανθούσας, μετατράπηκε σε κανονικό "ΦΙΚΙ - ΦΙΚΙ" για τον Καραμανλή!


Γ. Βλάχος, βουλευτής της Ν.Δ.,
25/7/2002, Βουλή:

"Έρχομαι στα δυο θέματα που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο. Έρχομαι στην Ανθούσα, μια κοινότητα σήμερα, μια κωμόπολη που αύριο πιθανόν θα είναι δήμος, η οποία σχεδόν στο σύνολό της δεν υπάρχει για το κράτος! Διότι όλοι είναι παράνομοι! Και όμως έχει εκκλησία, έχει σχολείο, έχει Πρόεδρο Κοινότητας, έχει υπηρεσίες, έχει πολίτες! Κι εμείς λέμε ότι στην Ανθούσα υπάρχει δάσος! Επιτέλους, ας σταματήσουμε να βλέπουμε εικονική πραγματικότητα! Επιτέλους, ας "ακουμπήσουμε" τα προβλήματα!

Και βεβαίως έρχεστε σήμερα και φέρνετε λύση. Και φέρνετε λύση κατόπιν εορτής! Mε πολύ μεγάλη καθυστέρηση! Και μας λέτε ότι τώρα ωρίμασαν οι συνθήκες! Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω τι ωρίμασε από πέρυσι, διότι την ίδια τροπολογία που φέρνετε εσείς την είχα φέρει με το συνάδελφο, το Θανάση Κατσιγιάννη. Τι ωρίμασε από πέρυσι; Τι ωρίμασε την τελευταία εικοσαετία που τιμωρείτε τους πολίτες της Ανθούσας; Και πείτε μου ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη γι' αυτή την τιμωρία, γι' αυτή την ομηρία των πολιτών της Ανθούσας!
Και δεν φθάνει μόνο αυτό. Εδώ ξεπερνάμε και τα όρια! Υπάρχει και θράσος από ορισμένους να βγαίνουν στην Ανθούσα και να λένε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν στηρίζει την τροπολογία για την επίλυση του θέματος! Δηλαδή, κινδυνεύουμε να χάσουμε και το δίκιο μας!"

http://www.vouli.gr/ergasies/showfile.asp?file=es0725.txt

Ρε Βλάχο, σε παρακαλώ... μπορείς να πας να ρωτήσεις τον Καραμανλή, ποιος στον διάβολο τον συμβούλεψε να βγάλει το "ΦΕΚ - ΦΕΚ" για να υπονομεύσει -και καλά- τον Παπανδρέου; Ή μήπως τελικά, ήταν ολόδική του αυτή η φαεινή ιδέα;

Μωρέ.. καλά έλεγα εγώ "Τέλος. The End. Finito. Πάπαλα":



Θέλω να δω τι δικαιολογίες θα βρουν πάλι τα γαλάζια παπαγαλάκια...


--
Κρόγιας Γιώργος
http://krogias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: