ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Διπρόσωπος και ψεύτης ως το τέλος!

Σε μια "έκτακτη" και απρογραμμάτιστη συνέντευξη στη ΝΕΤ (δεν υπήρχε στο πρόγραμμα και μάλιστα διέκοψαν απότομα την επιτυχία της χώρας στο Eurobasket, χωρίς να δούμε δηλώσεις των παιχτών μας), ο Καραμανλής αποκάλυψε το πόσο διπρόσωπος, ψεύτης και επικίνδυνος είναι.

Από την μια αυτός να μας λέει ότι δεν υπονοεί ότι "ο Γιώργος Παπανδρέου είναι με τους Αμερικανούς και αυτός με τους Ρώσους" και από την άλλη στις ομιλίες και το σποτάκι της Ν.Δ. αφήνει συνέχεια μικροπολιτικές και πατριδοκαπηλικές υπόνοιες! Σήμερα ιδίως, από Λάρισα ξέφυγε εντελώς! Θυμήθηκε και το σχέδιο Ανάν, άρχισε πάλι να λέει "σηκώστε ψηλά την σημαία".

Δεν του βγήκε η "υπευθυνότητα στην οικονομία" μετά από την γκάφα του στον Πρετεντέρη, στην οποία ποντάριζε όταν αποφάσισε να κάνει εκλογές και κατέφυγε στο τελευταίο οχυρό της Δεξιάς. Την πατριδοκαπηλία και την προσβολή του πατριωτισμού του αντιπάλου.

Σιγά βρε Ελληναρά, που μόνο εσύ είσαι πατριώτης! Ξεχνάς ότι ο θείος σου έφευγε νύχτα ως Τριανταφυλλίδης από την χώρα; Ξεχνάς τους δοσίλογους και τους συνεργάτες των Γερμανών που ακόμη έχεις μέσα στην παράταξή σου; Και έχεις το θράσος να προσβάλλεις τον πατριωτισμό ενός Παπανδρέου και μιας οικογένειας που έζησε φυλακές και εξορίες για το καλό της χώρας;;;; Ξεχνάς τις κινήσεις του Ανδρέα για να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος; Γιατί ανοίγεις καινούργιες δηλητηριάζοντας ψυχές και διχάζοντας τον λαό;

Απίστευτο θράσος! Απίστευτος κρετινισμός!

ΤΟ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΛΠΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ!

ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ! ΤΟΣΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ, ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Ε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙ!
Ζούμε στον 21ο αιώνα. Εύχομαι οι πολίτες να έχουν ωριμάσει τόσο όσο χρειάζεται για να τον στείλουν από εκεί που ήρθε...


Κάνει πάλι, αυτά που έκανε και παραμονές των εκλογών του 2007. Τότε, η διαφορά ήταν ότι η σπέκουλα είχε ως στόχο το να τσιμπήσει μία μονάδα παραπάνω μπας και καταφέρει να αποκτήσει αυτοδυναμία. Σήμερα το κάνει για να ροκανίσει την αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: