ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Ομολογία ήττας από την Γιαννάκου!


Θέλοντας να δικαιολογήσει το γιατί ο Καραμανλής είπε "χάσω - κερδίσω, μένω", είπε ότι "καμιά φορά η ήττα μας κάνει καλό"!!!!


Τότε γιατί ρε παιδιά μας πήγε σε εκλογές ο Καραμανλής, αφού η ήττα είναι δεδομένη και σίγουρη; Όλα τα γκάλοπ το λένε, ακόμη και τα πρακτορεία στοιχημάτων έχουν "κλειδώσει" το αποτέλεσμα. Όλοι λένε ότι είναι μη αναστρέψιμη η ήττα!
Πολύ απλό. Γιατί ελπίζει στην μη αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ.
Αν τις έκανε αργότερα, τον Μάρτιο, η αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ δεν θα ήταν το μοναδικό δεδομένο. Θα υπήρχε κι άλλο δεδομένο. Μια πολύ πιο βαριά ήττα της Ν.Δ. και άρα και προσωπική καταστροφή του Καραμανλή.

Υποτίθεται ότι ο Καραμανλής έκανε εκλογές με "μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της χώρας. Είμαστε εν μέσω κρίσης και δεν μπορεί η χώρα να αντέξει την παρατεταμένη εκλογολογία"... λες και η εκλογολογία τον ενοχλούσε στο να κυβερνήσει...

Πόσο υπεύθυνο είναι για την χώρα μας, εν μέσω της κρίσης, να παλεύεις σε έναν αγώνα που δεν πρόκειται να κερδίσεις; Και το μόνο που σε νοιάζει είναι να ροκανίσεις όσο μπορείς την αυτοδυναμία του αντιπάλου; Ποιο το κέρδος για την χώρα;

Δεν οδηγείς έτσι την χώρα σε αυτό που εξ αρχής δεν ήθελες να φτάσει;.

Η ΜΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ!

ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

--
Κρόγιας Γιώργος
http://krogias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: