ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Ο "γαλάζιος" Νομάρχης Ξάνθης, "δίνει" στεγνά την κυβέρνηση!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ!

Η απάντησή μου στα γαλάζια και μοιρολατρικά παπαγαλάκια, που λένε "ότι έγινε, έγινε". Ας εξετάσουμε ΤΟ ΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ!

Ο Νομάρχης Ξάνθης, από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της τοπικής Ν.Δ., δίνει στεγνά τις αρμόδιες υπηρεσίες του διαλυμένου αυτού κράτους! Χαρείτε το δελτίο τύπου που εξέδωσε:


"«Επίσκεψη του Νομάρχη Ξάνθης στην φύλαξη του περιαστικού δάσους. Ανησυχία για την μη υλοποίηση των αντιπυρικών ζωνών»

Ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γεώργιος Παυλίδης το βράδυ της Δευτέρας 24 Αυγούστου 2009 επισκέφθηκε με συνεργάτες του το περιαστικό δάσος της Ξάνθης και συγκεκριμένα τα σημεία φύλαξης του, στα πλαίσια της σχετικής απόφασης, όπου συναντήθηκε με τους εθελοντές και τις κρατικές δυνάμεις φύλαξης του.
Κατά την συνάντηση, ο Νομάρχης είχε πολύωρη συζήτηση μαζί τους, ενώ τους ευχαρίστησε για το έργο που προσφέρουν και που αποδεικνύεται πόσο σημαντικό είναι μετά τα συγκλονιστικά γεγονότα στην περιοχή της Αττικής.
Σημειώνεται ότι στην φύλαξη του περιαστικού δάσους της Ξάνθης συμμετέχουν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης, η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, ο Στρατός, η Δημοτική Αστυνομία, καθώς και οι παρακάτω εθελοντικές οργανώσεις: ο Ερυθρός Σταυρός (Σαμαρείτες), το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, οι Μοτοσυκλετιστές, ο Σύλλογος Αποστράτων Αστυνομικών, ο Κυνηγετικός Σύλλογος, η Αερολέσχη Ξάνθης, η Ομάδα Διάσωσης και η Τηλεπικοινωνιακή Ένωση Θράκης.
Ιδιαίτερα για την φετινή χρονιά επισημαίνεται ο καίριος ρόλος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης στο έργο της φύλαξης.
--------------------------------------------
Σχετικά ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γεώργιος Παυλίδης δήλωσε: «Χρόνια τώρα φυλάσσουμε το περιαστικό δάσος της Ξάνθης με την συμμετοχή των δυνάμεων της Πολιτείας και της κοινωνίας. Με ανησυχεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι, παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις μας, δεν έχει υλοποιηθεί μέχρι τώρα η αντιπυρική ζώνη μεταξύ της πόλης της Ξάνθης και του περιαστικού δάσους, ούτε υπάρχουν αντιπυρικές ζώνες εντός του δάσους. Έχουμε στείλει πλειάδα εγγράφων προς το αρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το Δασαρχείο για την υλοποίησή των. Δεν θέλουμε καν να σκεφτόμαστε τι θα συμβεί, που είναι προβλέψιμο, στην απευκταία περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς.»

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ"
--------------------------------------------

Πως; Τι; Είπατε κάτι;



--
Κρόγιας Γιώργος
http://krogias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: