ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

"Μαύρη διαφήμιση" τα σποτάκια του ΠΑΣΟΚ...;

"Μαύρη διαφήμιση" τα σποτάκια του ΠΑΣΟΚ...;

Η Ν.Δ. και τα παπαγαλάκια της, μας έλεγαν ότι "το ΠΑΣΟΚ σκανδαλολογεί" ενώ τα σκάνδαλα έχουν χαραχτεί βαθειά μέσα στη συνείδηση του Ελληνικού λαού.
Ετσι και για τα τελευταία σποτάκια μας λένε ότι είναι προσωπική επίθεση κατά του Καραμανλή επειδή δήθεν είναι... μαύρη διαφήμιση.

Μαύρη διαφήμιση όμως, είναι διαφήμιση που λέει ψέματα.
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου πει ότι δεν ισχύει έστω κι ένα στοιχείο από τα σποτ; Ένα! (δείτε τα πάλι. Εδώ κι εδώ)
Επίσης, το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ τα βγάζει τώρα που ανοίγει η ψαλίδα, δεν σας λέει κάτι;
- Πρώτον, ότι δεν υπάρχει κανένας πανικός,
- δεύτερον, στοχεύει να αναδείξει ότι η ψήφος στη Ν.Δ. είναι συγχωροχάρτι για την ατιμωρησία και λευκή επιταγή για νέους φόρους.

Και... δεν κατάλαβα; Επιλογές του Καραμανλή δεν ήταν όλα αυτά που λένε τα σποτάκια; Τι είναι ο Καραμανλής; Ο Πάπας με το "αλάθητο" και δεν πρέπει να τον βάζουμε στο στόμα μας; Να του ασκούμε κριτική; Τι θέλουν; Μήπως να χτυπάμε παλαμάκια σε κάθε του επιλογή κι ας μας βουλιάζει όλο και περισσότερο;

Ας σοβαρευτούμε... Τα σποτάκια του ΠΑΣΟΚ είναι πετυχημένα γιατί α) έχουν νεύρο β) λένε αλήθειες. γ) έχουν απίστευτη αμεσότητα.
Και αυτά είναι που έκαναν κάποιους να χάσουν τον ύπνο τους ήδη και να αρχίσουν τα περί "προσωπικών επιθέσεων" και κουραφέξαλα.

Επίσης...

- Μαύρη διαφήμιση - προπαγάνδα είναι αυτό που έκανε σήμερα ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος. Άρχισε να αραδιάζει μια σειρά από ονόματα ατόμων που έχουν ακουστεί ΜΟΝΟ από δημοσιογραφικές πληροφορίες.
- Μαύρη διαφήμιση - προπαγάνδα είναι ο Αντώναρος πάλι, που αρχές της εβδομάδας στόχευσε και επιτέθηκε στον επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, χωρίς καμία απόδειξη, για καθαρά μικροκομματικούς λόγους!
- Μαύρη διαφήμιση - προπαγάνδα είναι το ίδιο βράδυ ο Καραμανλής να στηρίζει την κίνηση αυτή του Αντώναρου στη συνέντευξή του στον Χατζηνικολάου!!!!
- Μαύρη διαφήμιση - προπαγάνδα είναι να "παίρνει γραμμή" από το παραπάνω η "ΑΥΡΙΑΝΗ" και να μετατρέπει την λάσπη σε ΒΟΘΡΟ!!!
- Και μαύρη διαφήμιση - προπαγάνδα είναι να παίρνουν αυτό το βόθρο νέοι άνθρωποι και να το κάνουν βίντεο!!!!!
Πραγματικός οχετός ψεύδους και παραπληροφόρησης, που μόνο ένα ΒΑΘΥ ΔΕΞΙΟ ΚΡΑΤΟΣ θα τολμούσε να ρίξει στην πολιτική ζωή.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι ο Καραμανλής έριξε τη λάσπη σε μια απέλπιδα προσπάθεια αντιπερισπασμού, για την τρισμέγιστη πατάτα της Ντόρας και του Δένδια με τον Καραβέλα. Μετά από τις αντιδράσεις του κόσμου, αλλά και δικών του στελεχών, άρχισαν να μαζεύουν τα βέλη τους και να τα στρέφουν στην... Ντόρα!

Η ιστορία όμως το κατέγραψε ΚΑΙ αυτό... και τους το χρέωσε...!


--
Κρόγιας Γιώργος
http://krogias.blogspot.com

1 σχόλιο:

Β.Bimbo( PR Profil ) είπε...

καλησπέρα,
αναρτήσαμε sto macedoine
τον λόγο του ομπάμα στο κάιρο,
εαν σας ενδιαφέρει..;-)