ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Μαζέψτε την!!!

Μαζέψτε την Φεβρωνία γιατί θα ξεχάσω εντελώς τον πολιτικό πολιτισμό μου και θα αρχίσω τα χοντρά μπινελίκια! Η γυναίκα τελικά, όχι μόνο είναι εκτός τόπου και χρόνου, είναι και επικίνδυνη!



Μέχρι τώρα την αντιμετώπιζα - λόγω και της "περιορισμένης ευθύνης" της - με χιούμορ και σάτιρα. Τελικά όμως, είναι βαλτή για να πετάει συνέχεια την μπάλα στην κερκίδα και να κάνει το άσπρο μαύρο, ακόμη και στα πιο σοβαρά ζητήματα!

Στα ερωτήματα για την κακή λειτουργία της Αντιτρομοκρατικής και για το που βρίσκονται οι 800 και βάλε εκπαιδευμένοι Αστυνομικοί της, απαντά:
"...δεν μου προκύπτουν όλα αυτά από την δική μου ανάλυση. Είναι λογικό να έχει ανανεωθεί το στελεχιακό δυναμικό της και δεν διανοούμαι οι προηγούμενοι να μην έχουν μεταλαμπαδεύσει την εμπειρία τους στους επόμενους. Δεν διανοούμαι ότι οι επόμενοι δεν είναι επαρκέστεροι από τους προηγούμενους"!!!!! "Όπως μου προκύπτει δια μέσου της λογικής, χρησιμοποιούνται και υπηρετούν την ελληνική αστυνομία"!!!!!
και άλλα τρελά, προσπαθώντας να βρει έναν τρόπο να ρίξει τις ευθύνες της μη συνέχισης της εκπαίδευσης των αστυνομικών της αντιτρομοκρατικής... στο ΠΑΣΟΚ!!!!

Πού όμως υπηρετούν ρε Φεβρωνία; Σίγουρα ΟΧΙ στην Αντιτρομοκρατική, για την οποία είχαν εκπαιδευτεί!!!! Και σίγουρα ΕΣΕΙΣ δεν φροντίσατε να εκπαιδεύσετε τους επόμενους!!!!

Και συνεχίζει την κασέτα "να είμαστε όλοι κάθετοι και αποφασιστικοί ότι θα παλέψουμε και η Ελληνική Αστυνομία θα δώσει το καθοριστικό χτύπημα στην τρομοκρατία"...
Σοβαρά ρε Φεβρωνία; Κι εγώ; ο απλός πολίτης;
Και πότε ρε Φεβρωνία; Του Αγίου Κούκου; Αφού θρηνήσουμε και άλλα θύματα;
Και πώς ρε Φεβρωνία; Με τα παρατημένα αυτοκίνητα της αντιτρομοκρατικής λόγω βλάβης στο δυναμό ή των 820 της Αντιτρομοκρατικής που έγιναν 14?!?!??!

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!
Κρύφτηκαν Καραμανλής και υπουργοί στα καβούκια τους και ξαμόλησαν την Φεβρωνία!!!

--
Κρόγιας Γιώργος
http://krogias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: