ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Focus, pocus και fiki-fiki για τις ευρωεκλογές...

Δείτε πως τσιμπάει η φερόμενη ως υποψήφια για το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. κα Πυργιώτη, που της έθιξε την εγκυρότητα των δημοσκοπήσεων της FOCUS του Καραμανλή, αλλά και της εφημερίδας της (RealNews)


Ο Πάγκαλος είπε -με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο- την αλήθεια και για την FOCUS και για την προπαγάνδα "περί 3% διαφοράς"... για τα οποία είχα μιλήσει έγκαιρα και σε ανύποπτο, για πολλούς, χρόνο:

- Focus στην Focus: "Θα έχετε παρατηρήσει όμως ότι υπάρχουν δύο εταιρείες δημοσκοπήσεων, η RASS και η FOCUS, οι οποίες έχουν αναλάβει εργολαβία το ρόλο της αποτροπής γενίκευσης του νεοδημοκρατικού πανικού. Όσο γίνεται βέβαια... Κρατούν συστηματικά τη διαφορά μεταξύ των 2 κομμάτων σε "ελεγχόμενα επίπεδα" (κάτω και γύρω στο 3%) έτσι ώστε τα δελτία ειδήσεων να μιλάνε για "διαφορές που κυμαίνονται από 3 εώς 5%"...
- "Οι σουπιές και τα αβγά": "Αυτοί που κατηγορούν το ΠΑΣΟΚ ότι δήθεν ποινικοποιεί την πολιτική ζωή, ποινικοποιούν την φιλία! Πετάνε λάσπη με τον κουβά, για να καταφέρουν τι; Να χάσουν με κάτω από 3% στις Ευρωεκλογές, σύμφωνα με το επικοινωνιακό και προπαγανδιστικό "δόγμα" της Ν.Δ. .."

O Πάγκαλος είπε ότι "θα δούμε πολλά έως τις εκλογές από τις FOCUS, POCUS και... FIKI-FIKI"
Δηλαδή, μπορεί να δούμε ακόμη και ότι νικάει η Ν.Δ. Καθόλου απίθανο.
Χθες ο επικοινωνιολόγος του Καραμανλή το προανήγγειλε, προσπαθώντας να δημιουργήσει στο λαό αμφιβολίες για τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας...
Για να μπορούν να λένε ότι: "Η διαφορά είναι από 2% έως 4-5%. Στα όρια του στατιστικού λάθους... Το παιχνίδι ακόμη παίζεται".


Κρόγιας Γιώργος
http://krogias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: