ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Να τος πάλι ο επικοινωνιολόγος του Καραμανλή!

"Χτύπησε" πάλι ο Φλέσσας της CIVITAS και της FOCUS...

"Την κρατική τηλεόραση επέλεξε ο Γιώργος Φλέσσας, επικεφαλής του ομίλου CIVITAS (εταιρίες δημοσίων σχέσεων, δημοσκοπήσεις - βλέπε Focus, κ.α.), για να αποκαλύψει κάτι που αποτελεί κοινό μυστικό στην πολιτικο-δημοσιογραφική πιάτσα".

Είναι σαν να ομολογεί ότι οι δημοσκοπήσεις που αναλαμβάνει η ΙΔΙΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ (FOCUS κ.α.) για λογαριασμό εφημερίδων... είναι ψεύτικες... και άρα και η σημερινή για λογαριασμό της Real News... είναι ψεύτικη και αυτή!?!
Μπορεί ναι, μπορεί όχι. Το σίγουρο είναι πάντως ότι προσπαθούν να θολώσουν τα νερά. Είδατε δήλωση Χατζηνικολάου στην ΕΡΤ; Φοβερό ε; Ο Χατζηνικολάου μίλησε στην ΕΡΤ για την δημοσκόπηση της Real News...! κι αυτός την Κρατική τηλεόραση επέλεξε, παραδόξως!

Να φρεσκάρω λίγο την μνήμη όλων μας;

1) «Διόρισαν στη ΚΕΔ Πρόεδρο και Διευθύνοντα σύμβουλο τον Γενικό Διευθυντή του ομίλου των εταιριών CIVITAS που φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα ότι παρείχε τις υπηρεσίες του στον Εφραίμ και στον όμιλο ΠΑΠΙΣΤΑ συνεταίρο της Μονής Βατοπεδίου και γνωστό από την παράνομη διαχείριση ακινήτων στο σκάνδαλο. Βάλανε δηλαδή το λύκο να φυλάει τα πρόβατα»
(ΕΔΩ!)

2) Έψαξα και έμαθα ότι σχεδόν εξαγοράστηκε (20%. μεγάλο ποσοστό) πριν από 5-6 μήνες (σύμπτωση: όταν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων άρχισαν να στέλνουν μαύρα μαντάτα στη Ν.Δ.) από την CIVITAS, εταιρεία επικοινωνίας του κ. Φλέσσα, ο οποίος έχει αναλάβει όλη την επικοινωνιακή πολιτική του Καραμανλή.
(ΕΔΩ!)

»...πλήρες άρθρο »


--
Κρόγιας Γιώργος
http://krogias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: