ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Ψεύτη Καραμανλή!!!! Ποιος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων;;;;

Από το :http://krogias.blogspot.com


ΛΑΕ, ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;;;;
Ομολογία - ΣΟΚ του Ελληνικού Δημοσίου στη Δήλωση Παράστασης Αγωγής για την SIEMENS, που υπογράφηκε 9 Απριλίου 2009 (ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ!!) παραδέχτηκε ότι δόθηκαν μίζες και στα δύο μεγάλα κόμματα!
Ποιος είναι υπέρ της διαφάνειας χωρίς να υπολογίζει πολιτικό κόστος;;;

Ποιος είναι υπέρ του κουκουλώματος, γαντζωμένος στην εξουσία;;;


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (20/06/2008)

ΧΙΩΤΗΣ Β:
Θέλω να σας ρωτήσω λοιπόν, υπάρχουν στελέχη που ήρθαν σε επαφή με τον επικεφαλής της εταιρείας, ο οποίος χθες ομολόγησε ότι πλησίασε τουλάχιστον το ΠΑΣΟΚ; Υπήρξε όχληση προς τη Νέα Δημοκρατία για προεκλογική ενίσχυση του κόμματός σας;
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ:
"Αυτά έχουν απαντηθεί ήδη. Και σήμερα, αλλά και σε όλη τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, που γίνεται η συζήτηση γύρω από αυτό το θέμα. Στις φημολογίες εγώ δεν αποδίδω σημασία. Παρακολουθώ τι κάνει η Δικαιοσύνη και νομίζω ότι ήμουν πάρα πολύ ξεκάθαρος στην τοποθέτησή μου. Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει σχέση με την υπόθεση αυτή".
"Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει σχέση με την υπόθεση αυτή..."
"Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει σχέση με την υπόθεση αυτή..."


ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ (27/06/2008):

"Με βάση τα δεδομένα αυτά, ποιος θα σας πιστέψει, όχι εδώ, στην αίθουσα αυτή, αλλά ποιος στην Ελλάδα μπορεί να στα πιστέψει ότι δεν υπάρχει διάθεση, πρόθεση συγκάλυψης της υπόθεσης και θα έλεγα και διαστρέβλωσης ακόμη της υπόθεσης SIEMENS και αυτού του εγκλήματος;
Ίσως δεν αντέχει η Νέα Δημοκρατία τη διαφάνεια και την αλήθεια, αλλά και ο τόπος δεν αντέχει το συνεχή διασυρμό και τη συγκάλυψη κ. Καραμανλή.
Και σας ρωτώ, ξανά διότι δεν μου απαντήσατε: μπορείτε να βεβαιώσετε και να δεσμευτείτε εδώ, ενώπιον της Βουλής, ότι κανένας εν ενεργεία υπουργός σας, δηλαδή κανένας ο οποίος να ασκεί σήμερα εξουσία -και ασκώντας εξουσία να μπορεί να επηρεάσει- δεν έχει σχέση με την υπόθεση αυτή;
Είστε έτοιμος να βεβαιώσετε ότι ο κύκλος των χαμένων χρηματιστών, οι ίδιοι του ?99, οι ίδιοι με τα ομόλογα, οι ίδιοι σήμερα δεν έχουν σχέση με τη Νέα Δημοκρατία; Δεν θα σας το συμβούλευα. Δεν απαντήσατε και δεν απαντάτε.
Παριστάνετε ότι το θέμα αφορά κάποιους άλλους, ή μόνο το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν αφορά τη Νέα Δημοκρατία. Εγώ σας είπα: δεν είναι πρόβλημα Νέας Δημοκρατίας ή ΠΑΣΟΚ, είναι πρόβλημα του πολιτικού συστήματος, της αξιοπιστίας μας κ. Καραμανλή. Και εσείς παριστάνετε ότι μπορείτε να κρυφτείτε πίσω από το δάχτυλό σας.
Το ερώτημα είναι: έχετε τη βούληση; Έχετε τη βούληση να πέσει άπλετο φως για το μαύρο πολιτικό χρήμα επιτέλους, ή όχι; Αν ναι, γιατί δεν αξιοποιείτε τα πορίσματα του κ. Ζορμπά, που αναφέρονται σε χρήματα που πήγαν σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο;"

12/07/2008:

Δεν υπάρχουν σχόλια: