ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΛΠΗ!

Από το:http://krogias.blogspot.com/



1. Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε τη συγκινητική προσπάθεια που κάνουν ορισμένοι να υποβαθμίσουν την σημασία των Ευρωεκλογών. Προτρέπουν τους πολίτες να μην πάνε στις κάλπες αλλά να προτιμήσουν τις παραλίες.

2. Το κόλπο είναι ξεκάθαρο. Αναζητείται δικαιολογία, όπως η χαμηλή συμμετοχή, για να διασκεδαστεί η επερχόμενη καταδίκη των πολιτικών της κυβέρνησης και προσωπικά του κ. Καραμανλή, από τους πολίτες. Οι προτροπές για αποχές, δεν κρύβουν τίποτα άλλο από τη βαθιά αγωνία να διασωθεί πολιτικά ο κουρασμένος πρωθυπουργός και η ετοιμόρροπη κυβέρνηση του.

3. Το μεγάλο δικό μας στοίχημα είναι η συμμετοχή. Όπως τόνισε και χθες ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «πρέπει να σημάνουμε πολιτικό συναγερμό παντού. Να κινητοποιήσουμε όλους, να πείσουμε όλους να πάνε να ψηφίσουν». Τη μάχη αυτή πρέπει να την δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Μέχρι να κλείσει και η τελευταία κάλπη. Καμία νίκη δεν χαρίζεται και καμία νίκη δεν κατακτάται στις δημοσκοπήσεις. Ειδικά η νίκη που θα σηματοδοτήσει τη νέα πορεία της Ελλάδας, το γύρισμα της σελίδας που έχει ανάγκη η χώρα.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφει ο σημερινός Βασικός Σχολιασμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: