ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στον απεργό πείνας Θ. Τενέζο

Χθες το βράδυ, μετά το τέλος των εργασιών της βουλής (22:00), έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (Μάρκος Μπόλαρης, Μιχάλης Τιμοσίδης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Δημήτρης Βαρβαρίγος, Γιάννης Αμοιρίδης και Γιώργος Πεταλωτής), μαζί με τον Κώστα Πανταζή, Γραμματέα της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, επισκέφθηκαν τον Θοδωρή Τενέζο, που μπήκε στην 48η ημέρα Απεργίας Πείνας.


Επιτέλους, υπάρχουν και βουλευτές που δεν είναι βολευτές και είναι πάνω απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ!


Πιστεύουμε ότι ήταν μια σημαντική κίνηση, που δείχνει ότι υπάρχουν εκλεγμένοι στη Βουλή, οι οποίοι δεν είναι «όμηροι» των ΜΜΕ και των συμφερόντων.


Ταυτόχρονα βλέπουμε να απουσιάζει εντελώς από το ζήτημα ο αρμόδιος «σκιώδης» υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Χρυσοχοϊδης…



Μάρκος Μπόλαρης, βουλευτής Ν. Σερρών, ο άνθρωπος που δεν φοβήθηκε να δίνει καθημερινά μάχες για το σκάνδαλο Βατοπεδίου.


Μιχάλης Τιμοσίδης, βουλευτής Ν. Καβάλας, γιατρός του ΕΣΥ που δεν έχει πάρει ΠΟΤΕ φακελάκι, που έδωσε μάχες για το Βατοπέδι και που από το 1974 είναι στρατευμένος στο ΠΑΣΟΚ.


Βασίλης Κεγκέρογλου, βουλευτής Ν. Ηρακλείου, Κρητικός από την Καππαδοκία, διαμάντι για την Κρήτη, γεννημένος μαζί με το ΠΑΣΟΚ και μπροστάρης σ’ όλους τους λαϊκούς αγώνες.


Δημήτρης Βαρβαρίγος, βουλευτής Ζακύνθου, ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, σεμνός και έντιμος αγωνιστής, που τα βάζει με τα θεριά της δεξιάς στη Ζάκυνθο και κερδίζει για δεύτερη φορά τη μονοεδρική.


Γιάννης Αμοιρίδης, βουλευτής Ν. Πιερίας, ο Δήμαρχος που άφησε ιστορία στην Κατερίνη, γνώστης της Αυτοδιοίκησης και μπροστάρης στους αγώνες.



Γιώργος Πεταλωτής, βουλευτής Κομοτηνής, ως πρόεδρος του δικηγορικού Συλλόγου της πόλης ξεσκέπασε το σκάνδαλο Βατοπεδίου και προσφέρει αδιάκοπα στο κοινοβουλευτικό έργο του ΠΑΣΟΚ.


ΠΗΓΗ ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: