ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Αχ, ΔΟΛια Γιάννα... αχ!

Από το:http://krogias.blogspot.com/

Είναι γνωστό ότι ο Παπανδρέου κάνει καθημερινά πολλές επαφές και με πολλές παραγωγικές τάξεις. Το έχει πει, το λέει και θα συνεχίσει να το κάνει. Και καλά κάνει, γιατί αυτό αρμόζει σε έναν υπεύθυνο και σοβαρό ηγέτη. Να συζητάει με όλους και όχι να κλείνεται στο σπίτι του με κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών.

Η τελευταία άτυπη συνάντησή του όμως, φαίνεται ότι "έτσουξε" λίγο παραπάνω από όσο θα πρεπε ορισμένους. Και να το αποτέλεσμα. Ξεκίνησε ο ΔΟΛιος (όλοι ξέρουμε πάνω κάτω τον ρόλο του) παρουσιάζοντάς τον ως "μυστικό" και ύποπτο δείπνο. Αλήθεια, πως γίνεται να είσαι σε δείπνο με 10-15 και να μη διαρρεύσει; Είναι δυνατόν; Ας σοβαρευτούμε. Την σκητάλη όμως σήμερα πήρε η Άννα, με ένα "φοβερό" ρεπορτάζ περί... "φωτιών" στο ΠΑΣΟΚ...

Ε, δεν θέλει να είσαι και τέρας εξυπνάδας για να βγάλεις ένα λογικό συμπέρασμα από όλα αυτά!

Το συμπέρασμα είναι ένα. Ακόμα και "πατενταρισμένοι" δεξιοί επιχειρηματίες προσκυνούν το μελλοντικό πρωθυπουργό να κάνει κάτι για να βγει η χώρα από το απίστευτο αδιέξοδο που μας οδήγησε ο ανικανότερος.

Ξέρουν ότι να παζαρέψουν μαζί του δεν γίνεται γιατί ο Γ. Παπανδρέου τους ξέρει καλά όλους τους. Έμαθε τι παραδόπιστος είναι όλος ο επιχειρηματικός κόσμος από τον πατέρα του.

Ξέρουν όλοι οι επιχειρηματίες ότι με τον Γιώργο η πολιτική (βλ. εδώ) θα έχει το πάνω χέρι.
Αλλά μπούχτισαν με την ανομία και αυτοί. Θέλουν διέξοδο.
Και ο Γιώργος είναι η μοναδική λύση για την Ελλάδα.

Α, υπάρχει και ένα δεύτερο συμπέρασμα. Η Γιάννα ζηλεύει... πολύ. Θα προσκυνήσει και αυτή.

EDIT:
"Ο Γιώργος που βρέθηκε σε καλή φόρμα- στο δείπνο μετείχε και ο Γιάννης Ραγκούσης- απάντησε σε ένα πλήθος ερωτήσεων και οι συνδαιτυμόνες του είχαν να λένε την επομένη για το πόσο προσηνής και ευγενικός ήταν και για το πόσο καθαρό μυαλό έχει σε σχέση με τη χώρα. Εξυπακούεται ότι, με μια-δυο εξαιρέσεις, οι υπόλοιποι μόνο ΠΑΣΟΚ δεν ήταν, αντίθετα μερικοί εξ αυτών θεωρούνται από τους πιο σοβαρούς υποστηρικτές του Καραμανλή. Όμως, το σημαντικό είναι ότι ο Γιώργος τους κέρδισε και μάλιστα χωρίς μεγάλο κόπο. Είχαν και έχουν καεί τόσο πολύ από τον Καραμανλή οι άνθρωποι, που δεν χρειάστηκε και πολλή προσπάθεια εδώ που τα λέμε..."
via

Δεν υπάρχουν σχόλια: