ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Αντιδρά Η Αντιπολίτευση Στα Ψεύτικα Λόγια Για Το Φράγμα

Aπό την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση
Δευ 09 Φεβ 2009, στις 22:34
ImageΜετά από τα ίδια ερωτήματα που με αγωνία απευθύνουμε εδώ και δύο χρόνια με συνεχή δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο και παρεμβάσεις στα Δημοτικά Συμβούλια, ο κ. Βαρβαγιάννης εμφανίστηκε προχτές στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ σε συνέντευξη της Μαρίνας Πολλάτου, να μιλάει για ψεύτικα λόγια μεγάλα και άλλα «αντιπολιτευτικά», προς ποιόν άραγε;

Αφού οι κομματικοί του προϊστάμενοι, αφενός δεν ενδιαφέρονται για έργα και άλλες τέτοιες... «ανοησίες», αφού καταφέρνουν με τα ψιλορουσφετάκια και μικροβολέματα να παραμένουν γατζωμένοι ακόμη στην εξουσία, το παράδειγμα των οποίων τηρεί εδώ και δύο χρόνια με θρησκευτική ευλάβεια και η Δημοτική Αρχή του προσφάτως αγανακτισμένου κ. Βαρβαγιάννη. Όπως δηλαδή ο κάθε Πλωμαρίτης γνωρίζει, περισσότεροι είναι οι εξυπηρετούντες νεοπροσληφθέντες υπάλληλοι, παρά οι εξυπηρετούμενοι πολίτες στο Δήμο Πλωμαρίου. Το ρουσφέτι είναι το μόνο πράγματι αντικείμενο της Δημοτικής Αρχής, στο οποίο έχει άριστες επιδόσεις.

ImageΕιδικά για το φράγμα Σεδούντα, ο αντιδήμαρχος κ. Ξανθούλης αλλά και ο ίδιος ο κ. Βαρβαγιάννης ανακοίνωναν με στόμφο πολύ πρόσφατα στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι πέτυχαν τη χρηματοδότηση του. Τι έγινε τώρα, χάθηκε αυτή η υπόσχεση (γιατί περί ψευδούς υποσχέσεως βέβαια επρόκειτο);

Συμπερασματικά και για να τελειώνουμε με τα κροκοδείλια δάκρυα και τους ψευτοαγανακτισμένους: Όπως προεκλογικά λέγαμε και όπως μετεκλογικά αποδείχθηκε και δυστυχώς αποδεικνύεται κάθε μέρα που περνά, αυτή η Δημοτική Αρχή ούτε ξέρει, ούτε θέλει, ούτε μπορεί να προσφέρει το παραμικρό σ΄αυτό τον τόπο, πέρα από τις μικρο εξυπηρετήσεις των ημετέρων. Εξάλλου δεν υπάρχει πια και κανείς σ΄αυτή τη πόλη που να περιμένει έργο από την Δημοτική Αρχή του κ. Βαρβαγιάννη.

Όσο για το φράγμα Σεδούντα εάν καταφέρει και δεν καταρρεύσει στο υπόλοιπο της θητείας του κ. Βαρβαγιάννη, θα ολοκληρωθεί με την επάνοδο της Δημοκρατικής παράταξης στα δημοτικά πράγματα. Άλλωστε αυτή το ξεκίνησε όπως και όλα τα υπόλοιπα έργα στη πόλη μας.
Από το:http://news.plomari.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια: