ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Η αποχωρούσα κυβέρνηση - Part II

Από το: http://krogias.blogspot.com/

Όπως λέει και ο Βαγγέλης "Για ακόμα μία φορά τρέπεται σε φυγή η Ν.Δ, αν και έχει την πλειοψηφία στη Βουλή και δεν μετέχει στη συζήτηση για το Βατοπέδι. Τι φοβάται; Αυτοί βέβαια ξέρουν, βλέπεις όπως λέει και ο λαός, όταν έχεις χ....νη τη φωλιά σου κάνεις το χαζό, κάνεις ότι δεν άκουσες, τρέπεσαι σε φυγή, κάνεις τα πάντα εκτός από εκείνο που θα έπρεπε.
Για μία φορά ακόμα δείχνουν οι της Ν.Δ το σεβασμό στο Κοινοβούλιο και τους θεσμούς. Μπράβο τους".

Ελπίζω το ΠΑΣΟΚ να καταφέρει να κρατήσει για ακόμη μια φορά ανοιχτό το θέμα και να μην ψηφιστεί πάλι η πρόταση, εώς ότου αναγκαστεί η εις διπλούν "αποχωρούσα κυβέρνηση" να σύρει το κορμί της σε ψηφοφορία.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ

Edit: Τι σκαρφίστηκαν οι "αποχωρούντες"... Απίστευτο! Αυτή τη φορά ο Σιούφας πήγε "διαβασμένος"... Θα παραμείνουν οι τρεις Νεοδημοκράτες του Προεδρείου της Βουλής στην ψηφοφορία, έτσι ώστε να υπάρχει ο προβλεπόμενος αριθμός 151+ βουλευτών... για να μην γίνει ότι έγινε και την προηγούμενη φορά!!!

Εξηγείστε μου τώρα. Πως γίνεται να δηλώνει ο Αντώναρος ότι η Ν.Δ. δεν θα παραβρεθεί στην συζήτηση γιατί δεν θέλουν να παίξουν το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ, παρόλα αυτά όμως, 3 βουλευτές της να παραμένουν;

Δεν κάνει μπαμ ότι θέλουν να τελειώνουν έστω και με αυτό τον τρόπο με το Βατοπέδι, ελπίζοντας ότι μετά από λίγους μήνες θα έχουν ξεχαστεί όλα;

Συγχαρητήρια! Είστε πολύ καλοί στο κρυφτούλι! Στο τέλειο ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ!
Σας αξίζει το παρακάτω βιντεάκι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: