ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Ανεκδιήγητοι... πήγαν να κάνουν κλούβα τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ!


Από τον: http://krogias.blogspot.com/

Τι να σχολιάσεις τώρα για το μυαλό που κουβαλούν μερικοί;

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

"Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την στάση αστυνομικών έξω από τα κεντρικά γραφεία του Κινήματος, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η σημερινή προσπάθεια αστυνομικών δυνάμεων που ενεργούσαν στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή τα επεισόδια που εκδηλώθηκαν, να συνδέσουν το ΠΑΣΟΚ με αυτά, είναι το λιγότερο απαράδεκτη και σε κάθε περίπτωση επικίνδυνη.

Συγκεκριμένα, αργά το απόγευμα, κατά την διάρκεια επεισοδίων, αστυνομικοί των ΜΑΤ, αφού συνέλαβαν νεαρό άνδρα στο ύψος της συμβολής των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Διδότου, στην συνέχεια κυριολεκτικά τον έσυραν, παρουσία δημοσιογράφων και υπό το φως των τηλεοπτικών συνεργείων, προς την είσοδο των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ, επιχειρώντας να τον βάλουν μέσα στα γραφεία, κάτι που αποτράπηκε από στελέχη του Κινήματος την τελευταία στιγμή.

Αμέσως μετά το γεγονός, καταγγείλαμε την πρωτοφανή αυτή ενέργεια των αστυνομικών και ζητήσαμε εξηγήσεις από την πολιτική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Είναι προφανές ότι, το ΠΑΣΟΚ θα περιφρουρήσει με κάθε νόμιμο τρόπο την αυτονομία του και θα καταγγείλει κάθε προσπάθεια εμπλοκής του σε οποιεσδήποτε επιδιώξεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια: