ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

«Κάντε προανακριτική και για...

.
...τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ»!‏
. .
Γράφει ο Γιώργος Κρόγιας
http://krogias.blogspot.com/
.
Ρελάνς στην άρνηση Καραμανλή να υπάρξει προανακριτική επιτροπή για το σκάνδαλο του Βατοπέδιου έκανε χτες στη Βουλή ο Γιώργος Παπανδρέου. Ζήτησε την σύσταση προανακριτικής που θα ερευνήσει σε βάθος το σκάνδαλο ακόμη και για τους πρώην υπουργούς των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ που ασχολήθηκαν με την υπόθεση.
«Κύριοι της ΝΔ, μήπως διαφωνείτε; Τότε ελάτε με την κυβερνητική πλειοψηφία σας φέρτε πρόταση και για κ.κ. Δρυ και Φωτιάδη. Αλλά ελάτε στη Βουλή, μην αποχωρήσετε ξανά, μην ευτελίζετε κι' άλλη φορά τους θεσμούς».
Με δικαιώνουν τα παραπάνω λόγια του Γ. Παπανδρέου. Όλα στην προανακριτική.Όχι υποκριτικά και κακιάς κοπής... "mea culpa" από τον Καραμανλή, που έχουν καθαρά επιφανειακούς και επικοινωνιακούς στόχους: Κουκούλωμα του Σκανδάλου χωρίς την απόδοση ευθυνών στους υπουργούς του (εξού και τα χειροκροτήματα στην Κ.Ο.) με παράλληλη προσπάθεια κλεισίματος της ψαλίδας...
Καιρός να χυθεί άπλετο φως στην Προανακριτική! Και για τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ... (ασχέτως αν δεν μπορούν πλέον να διωχθούν ποινικά. Πολιτικά όμως θα βγουν κρίσιμα συμπεράσματα) και πιστεύω ότι ο Γ. Παπανδρέου είναι ειλικρινής.
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΛΟΙΠΟΝ! Δεν είναι φανερό ποιος φοβάται την Προανακριτική;
Για ποια συγνώμη μιλάμε δηλαδή;;; Όσοι σεβόμαστε τον εαυτό μας και νοιαζόμαστε πραγματικά να χυθεί άπλετο φως στο μεγαλύτερο Σκάνδαλο της μεταπολίτευσης πρέπει να πιέσουμε προς κάθε κατεύθυνση για την σύσταση Προανακριτικής! Το οφείλουμε στα παιδιά μας! Ακούστε όλη την ομιλία του Γ. Παπανδρέου από το
radio.pasok.gr. Αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: