ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Δημοσκόπηση ALCO

Δημοσκόπηση ALCO: Σταθεροποιείται στο +4,5% το ΠΑΣΟΚ
Από το: http://www.newsnow.gr/

Συντάχθηκε απο τον/την Μελίδης Βασίλης
Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2008 12:36
Την παγίωση του προβαδίσματος του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ σε ύψος άνω των 4 ποσοστιαίων μονάδων πιστοποιεί σημερινή δημοσκόπηση της ALCO για λογαριασμό της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ».

Στην πρόθεση ψήφου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται με 4,5 ποσοστιαίες μονάδες επί της κυβερνητικής παράταξης, συγκεντρώνοντας ποσοστό 30,7% έναντι 26,2% της ΝΔ.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το «κλείσιμο» της ψαλίδας μεταξύ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το μεν πρώτο βρίσκεται στο 7,6%, ο δε δεύτερος στο 7,8%.
Πέμπτος έρχεται ο ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη με 3,8%, ενώ το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου αγγίζει τα επίπεδα του 20%.
Τέλος, σε άλλη ερώτηση της συγκεκριμένης δημοσκόπησης, τρεις στους τέσσερις ερωτηθέντες κρίνουν ένοχη την Κυβέρνηση της ΝΔ στο περίφημο ζήτημα της Μονής Βατοπαιδίου.
Σχόλιο plomari: Από έγκυρες πηγές μαθαίνουμε ότι 3 εταιρίες δημοσκοπήσεων απέσυραν τις μετρήσεις τους διότι η διαφορά που έβρισκαν ήταν τόσο μεγάλη υπέρ του ΠΑΣΟΚ που δεν μπορούσαν να την παρουσιάσουν…

3 σχόλια:

KΑΡΜΕΝ είπε...

Πολύ ενδιαφέρον σχόλιο! Τι είναι αυτό που λες; Σοβαρά, τόσο πανικόβλητοι είναι τα ποντίκια; Καλά θα ήταν αν ήξερες και τα ποσοστά και ποιες εταιρίες ήταν. Άκου, να μην τα παρουσιάζουν! Βρέ, πολύ «αμερόληπτοι» είναι…

KΑΡΜΕΝ είπε...

Εσύ τι κάνεις; Πότε θα έρθεις; Θα θέλαμε να σε δούμε από κοντά…

plomari είπε...

Ήταν τόσο μεγάλη που δεν θα μπορούσαν να την παρουσιάσουν και έβαλαν να γίνουν από την αρχή φοβούμενες μήπως έχουν κάνει λάθος στο δείγμα...