ΠΛΩΜΑΡΙ - ΛΕΣΒΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Κατατέθηκαν οι μηνύσεις κατά Σανιδά

ANTI WEBLOG

By Factorx | October 17, 2008

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε σήμερα μήνυση για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας κατά του Γιώργου Σανιδά και του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Κυριάκου Καρούτσου, με αφορμή την παραίτηση των δύο εισαγγελέων.

Ο Δημήτρης Ρέππας δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε την μηνυτήρια αναφορά ως “ελάχιστη συμβολή στην προστασία του δημοκρατικού πολιτεύματος της Βουλής και της Δικαιοσύνης” .
Μήνυση κατά του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιώργου Σανιδά και του υπουργού Δικαιοσύνης για εσχάτη προδοσία και παράβαση καθήκοντος, κατέθεσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, με αφορμή τη μη κατάθεση του φακέλου της υπόθεσης Βατοπεδίου στη Βουλή. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δε δίστασε να κατηγορήσει τον κ. Σανιδά για εσχάτη προδοσία. “Ο σφετερισμός των αρμοδιοτήτων της Βουλής αποτελεί εσχάτη προδοσία” δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, λέγοντας ότι ο κ. Χατζηγάκης αμέλησε να διώξει το κ. Σανιδά. Για το κ. Σανιδά ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε επίσης ότι παρακινήθηκε από κυβερνητικά στελέχη και λειτούργησε με δόλο για να συγκαλύψει τις ευθύνες όχι των υφυπουργών, αλλά και του κ. Ρουσόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: